«Η μανούλα θα είναι δίπλα σου πάντα και για πάντα»

«Η μανούλα θα είναι δίπλα σου πάντα και για πάντα»

Τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε στη ζωή μας και θα κάναμε τα πάντα για την ευτυχία τους. Θα είμαστε δίπλα τους όποτε μας χρειαστούν και, όπως λέει και το παρακάτω κείμενο, όσο και να μεγαλώσουν θα είναι για πάντα τα «μωράκια» μας:

«Πάντα θα είμαι δίπλα σου να σε στηρίζω και να σε ακούω. 

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην το συνειδητοποιείς, αλλά κάποτε ήμουν κι εγώ μικρή. Η μαμά ήταν κάποτε έφηβη, νιόπαντρη και νέα μαμά. Παρόλο που οι εμπειρίες που θα ζήσεις θα είναι διαφορετικές από τις δικές μου, να θυμάσαι ότι έχω συναντήσει κι εγώ αρκετά από αυτά που θα συναντήσεις. 

Όταν θα πας σχολείο, μπορεί να συναντήσεις κάποιο παιδάκι που θα μαλώνετε αλλά η μανούλα θα είναι δίπλα σου για να σου πει ότι δεν ταιριάζουμε με όλους αλλά τους σεβόμαστε όλους. 

Όσο θα μεγαλώνεις και θα μεταμορφώνεσαι από κορίτσι σε γυναίκα, θα βιώσεις αλλαγές που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις άβολα ή να σε αγχώσουν. Η μανούλα θα είναι δίπλα σου να σε καθησυχάσει και να σου εξηγήσει πως ό,τι σου συμβαίνει είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μπορεί να νιώσεις μπερδεμένη, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε μαζί κι αυτό. 

Όταν θα μπεις στην εφηβεία, μπορεί να ερωτευτείς τον παιδικό σου φίλο. Η μανούλα θα είναι δίπλα σου να σου πει να το ζήσεις και να περάσεις όμορφα. Η πρώτη μας αγάπη είναι αξέχαστη. Μπορεί να μην κρατήσει για πάντα, αλλά δεν πειράζει. Αν σου ραγίσει την καρδιά, θα δούμε αγκαλιά ταινίες, θα φάμε παγωτό και θα σε κρατήσω αγκαλιά μέχρι να είσαι και πάλι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τον κόσμο. 

Στα 20, μπορεί να μην ξέρεις τί θα κάνεις με τη ζωή σου, ούτε πώς θα προχωρήσεις τις σπουδές σου. Η μανούλα θα είναι δίπλα σου να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου και να κυνηγάς πάντα τα όνειρά σου για να είσαι ευτυχισμένη. 

Όταν θα γίνεις πρώτη φορά μαμά, θα είμαι πάλι δίπλα σου να σε καθησυχάσω για όλα τα καινούργια συναισθήματα που θα νιώσεις και να σου πω πόσο υπέροχη μαμά είσαι. Θα είμαι κοντά σου μέρα και νύχτα αν με χρειάζεσαι και πανέτοιμη να εκτελέσω τα καθήκοντα… γιαγιάς!

Μωράκι μου, όσο και να μεγαλώσεις θα είσαι πάντα το μωρό μου. Μπορεί να φτάσεις στην ηλικία που θα κάνεις τα δικά σου εγγόνια, αλλά για μένα θα είσαι πάντα το μωράκι μου. Και η μανούλα θα είναι δίπλα σου πάντα και για πάντα.»

Πηγή: herviewfromhome.com

v