Μαμά εξομολογείται: «Δεν μου αρέσει να παίζω με την μοναχοκόρη μου. Είναι βαρετό»

Μαμά εξομολογείται: «Δεν μου αρέσει να παίζω με την μοναχοκόρη μου. Είναι βαρετό»

Κανείς δεν αρνείται πως το να είσαι γονιός είναι υπέροχο, αλλά και… δύσκολο! Πολλές φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με διλήμματα και αδιέξοδα που δεν μπορείς να χειριστείς, ενώ συχνά καλείσαι να κάνεις πράγματα τα οποία σε δυσκολεύουν ή τα απεχθάνεσαι! Γενικά, όταν είσαι γονιός κάνεις πολλούς συμβιβασμούς και βάζεις πάνω απ’ όλα το παιδί σου. Όχι όμως πάντα…

Μια μαμά, για παράδειγμα, εξομολογήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Tik Tok ότι δεν της αρέσει να παίζει με την μοναχοκόρη της. Ωστόσο, πολλοί ακόλουθοί της, γονείς και μη, έσπευσαν να την κρίνουν με τον πιο σκληρό τρόπο φτάνοντας μέχρι το σημείο να αναρωτιούνται γιατί έκανε παιδί.

Συγκεκριμένα, η μαμά έγραψε: «Το να είσαι γονιός είναι μια δύσκολη δουλειά, ακόμα κι όταν όλα κυλούν εύκολα. Τα μικροπράγματα, οι λεπτομέρειες που λέμε, συχνά διογκώνονται και κάνουν τη διαφορά!

Για παράδειγμα, εχθές το βράδυ η μοναχοκόρη μου μού ζήτησε να παίξουμε μαζί "κούκλες" αλλά εγώ απεχθάνομαι τις Barbie! Ευχαρίστως να πάμε παρέα μια βόλτα, να παίξουμε στη θάλασσα ή το πάρκο, αλλά όχι με την Barbie! Ωστόσο, με βαριά καρδιά, έπαιξα μαζί της για δέκα λεπτά. Το πρωί, η μικρή ετοιμάστηκε γρήγορα για το σχολείο και με ρώτησε αν θέλω να παίξουμε για λίγο με την Barbie της. Αλλά δεν ήθελα… Τότε μου απάντησε πως ήταν τέλεια εχθές που παίξαμε, έστω και για τόσο λίγο, και ένιωσα απαίσια. Αν ήξερα ότι ήταν τόσο σημαντικό για εκείνη, σίγουρα θα είχα παίξει κι άλλες φορές μαζί της στο παρελθόν - και σίγουρα θα ξαναπαίξω στο μέλλον».

Το βίντεο της Lynn συγκέντρωσε πολλές αντιδράσεις, με τις περισσότερες να στρέφονται εναντίον της. Ένας χρήστης σχολίασε: «Δεν έχω παιδιά και συγχώρα με για την αδιακρισία, αλλά γιατί έκανες παιδί αφού δεν θες να ασχολείσαι και να παίζεις μαζί του;». Κάποιος άλλος, φανερά εξοργισμένος, απόρησε πώς είναι δυνατόν να αρνείται μια μαμά στο παιδί της δέκα λεπτά από το χρόνο της για να παίξουν με τις κούκλες της. 

Επίσης, αρκετά μοναχοπαίδια, με αφορμή το βίντεο της Lynn, παρακάλεσαν τους γονείς να παίζουν με τα παιδιά τους και ειδικά αν δεν έχουν αδέρφια. 

Ωστόσο, δεν έλειψαν κι εκείνοι που πήραν το μέρος της και την ευχαρίστησαν που είπε δυνατά κάτι που νιώθουν (αλλά ντρέπονται να παραδεχτούν) πολλοί γονείς.

Πηγή: thesun.co.uk

v