«Μεγάλωσα με πολλά αδέρφια σ’ ένα σπίτι μονίμως άνω κάτω, αλλά γεμάτο αγάπη!»

«Μεγάλωσα με πολλά αδέρφια σ’ ένα σπίτι μονίμως άνω κάτω, αλλά γεμάτο αγάπη!»

Λένε πως όσο πιο πολλά παιδιά έχεις, τόσο πιο ευτυχισμένος γονιός είσαι! Τί άποψη έχουν, όμως, τα παιδιά που μεγαλώνουν με πολλά αδέρφια; Η παρακάτω κοπέλα, με διάφορες αναρτήσεις της στο Tik Tok αποκαλύπτει πώς είναι να μεγαλώνει με 13 αδελφούς και αδελφές σε ένα μεγάλο σπίτι αλλά… όχι και τόσο τακτοποιημένο!

Για την ακρίβεια, αποκαλύπτει πως τα παράθυρα του πατρικού της ήταν συχνά σπασμένα. Οι τοίχοι και τα πατώματα γεμάτα τρύπες ενώ το σπίτι μονίμως ακατάστατο αφού από τη μία το μάζευαν και από την άλλη το… έκαναν άνω κάτω! Παράλληλα, στο σπίτι υπήρχαν μονίμως τουλάχιστον δύο παιδιά που έτρεχαν πάνω κάτω και έκαναν φασαρία!

Η Claire, το 12ο από τα 14 παιδιά της οικογένειας, λέει πως κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με 5 από τα αδέρφια της. Μάλιστα οι γονείς τους, αντί να αγοράσουν κουκέτες, έβαλαν στις κρεβατοκάμαρες των παιδιών από 2 υπέρδιπλα κρεβάτια, στα οποία κοιμόντουσαν τρία τρία αδέλφια του ίδιου φύλου. 

Όσο για το φαγητό, συνήθως έτρωγε όλη η οικογένεια μαζί τα γεύματα που ετοίμαζαν η μαμά και ο μπαμπάς: «κάθε πρωί βρίσκαμε στο τραπέζι της κουζίνας ένα πανέρι με 28 φέτες ψωμί, γάλα, βούτυρο, μαρμελάδες, κτλ. Αν σε κάποιον δεν άρεσε το πρωινό, έφτιαχνε κάτι άλλο μόνος του - δε ζητούσε από τους γονείς μας να του ετοιμάσουν κάτι διαφορετικό». 

Αν και τα σχόλια που συγκεντρώνουν οι αναρτήσεις της είναι αποθαρρυντικά και κατά των μεγάλων οικογενειών, η Claire, πάντως, γράφει πως τα παιδικά της χρόνια ήταν υπέροχα και ότι ήταν ένα χαρούμενο παιδί που δεν του έλειπε τίποτα - πόσο μάλλον η αγάπη, η υποστήριξη και οι ατέλειωτες αγκαλιές! 

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v