Θεωρείται η 7η και 8η μέρα του κύκλου γόνιμη;

Θεωρείται η 7η και 8η μέρα του κύκλου γόνιμη;

Ερώτηση:
Έχω κύκλο 26 ημερών έκανα ελεύθερα σεξ με τον άντρα μου την 7η κ την 8η ημέρα του κύκλου. Υπάρχει περίπτωση να έχω μείνει έγκυος;
Απάντηση:

Ναι, η 7η και 8η ημέρα του κύκλου μπορεί να μη θεωρείται απολύτως γόνιμη, αλλά πάντα υπάρχει πιθανότητα, εάν κάνετε μια πρώιμη ωορρηξία, να μείνετε έγκυος.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v