4 αγαπημένες αδελφές έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα και είναι πανευτυχείς!

4 αγαπημένες αδελφές έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα και είναι πανευτυχείς!

Οι αδελφές Γκέινς ήταν πάντα πολύ αγαπημένες, ενώ είναι και σχεδον συνομήλικες (γεννήθηκαν μεσα σε μια περίοδο 3 ετών). Εδώ και 30 χρόνια έκαναν σχεδόν τα πάντα μαζί και δεν έχαν στιγμή η μία από τη ζωή της άλλης. Φέτος όμως θα μοιραστούν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, αφού περιμένουν όλες το πρώτο τους παιδί.

Τα πανέμορφα κορίτσια που έχουν άλλα δύο αδέλφια και έχοντας μεγαλώσει σε μια 8μελή οικογένεια, ήθελαν πάντα να κάνουν τη δική τους οικογένεια και να είναι όσο πιο μεγάλη γίνεται. Όταν έκαναν όνειρα μαζί, βέβαια, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έρθει μια χρονιά που θα ξεκινούσαν τις οικογένειές τους σχεδόν ταυτόχρονα.

Μέχρι τώρα, έχει ήδη γεννήσει η μία και οι άλλες θα γεννήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Στο μεταξύ, απολαμβάνουν τη πρωτόγνωρη εμπειρία και τη στήριξη που έχουν η μία από την άλλη, αλλά και από τους πανευτυχείς μέλλοντες παππούδες.

Αυτό που τις κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένες είναι ότι τα παιδιά τους θα μεγαλώσουν παράλληλα και θα έχουν πάντα για παρέα τα ξαδερφάκια τους. Είναι σημαντικό και το ότι μένουν πολύ κοντά, οπότε και τα παιδιά τους δεν θα χωριστούν ποτέ μεταξύ τους.

«Είναι ευλογία να έχεις τα αδέρφια και τα ξαδέρφια σου δίπλα σου ό,τι κι αν γίνει», λέει η μία εκ των 4 κοριτσιών, «ειναι στ’ αλήθεια οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι και οι καλύτεροί σου φίλοι, είναι μια σχέση μοναδική και ανεκτίμητη!»

Όπως και η σχέση των 4 κοριτσιών που δεν βλεπουν την ώρα να καλωσορίσουν στον κόσμο τα δικά τους παιδιά, αλλά και τα ήδη αγαπημένα τους ανήψια.

Πηγή: cafemom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v