Γέννησα πριν από 4 μήνες και νιώθω πόνους κάτω από τον αφαλό. Τι μπορεί να σημαίνει;

Γέννησα πριν από 4 μήνες και νιώθω πόνους κάτω από τον αφαλό. Τι μπορεί να σημαίνει;

Ερώτηση:
Γέννησα πριν από 4 μήνες (δεν θηλάζω ). Άρχισαν κάποιοι πόνοι κάτω από τον αφαλό, τους νιώθω όταν περπατάω και αν πιέσω το σημείο γίνονται πιο έντονοι. Επίσης αυτόν το μήνα έχω καθυστέρηση 1 εβδομάδα με σταθερό κύκλο ως τώρα.(έκανα τεστ και είναι αρνητικό) τι μπορεί να φταίει;
Απάντηση:

Σίγουρα χρειάζεστε μια εξέταση, χρειάζεστε υπερηχογραφήματα. Να σας δει οπωσδήποτε ο γυναικολόγος που γεννήσατε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v