Με τιμές fsh 20 και οιστραδιόλη 38 μπορώ να μείνω έγκυος με δικά μου ωάρια;

Με τιμές fsh 20 και οιστραδιόλη 38 μπορώ να μείνω έγκυος με δικά μου ωάρια;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Είμαι 41 ετών. Με τιμές fsh 20 και οιστραδιόλη 38. Μπορώ να μείνω έγκυος με δικά μου ωάρια; Ευχαριστώ.
Απάντηση:

Δεν έχετε κάποια απαγορευτική τιμή ουσιαστικά, για να μην μπορείτε να μείνετε έγκυος με τα δικά σας ωάρια. Η δε τιμή της FSH είναι διαφορετική από μήνα σε μήνα. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο όσο ανεβαίνει η τιμή της FSH αλλά δεν είναι αδύνατον. Γι' αυτό προσπαθήστε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v