Μαμά ξόδεψε μια περιουσία σε μωρουδιακά αλλά η νεογέννητη κόρη της βγήκε... XL

Μαμά ξόδεψε μια περιουσία σε μωρουδιακά αλλά η νεογέννητη κόρη της βγήκε... XL

Mια μέλλουσα μαμά περίμενε πώς και πώς να γεννήσει και προετοιμαζόταν μήνες για την άφιξη της κόρης της. Κατενθουσιασμένη ξόδεψε μια περιούσια σε ρουχαλάκια για νεογέννητα, μόνο που όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή της ανακάλυψε ότι τίποτα δεν θα της χωράει αφού είναι XL μωρό.

Η χρήστης του TikTok Neeley Fam μοιράστηκε ένα βίντεο της κόρης της, το οποίο  έγινε viral, με περισσότερες από 18 εκατομμύρια προβολές!

Στο βίντεο εξηγούσε ότι ξόδεψε πάρα πολλά χρήματα για να αγοράσει ρουχαλάκια που απευθύνονται σε μωράκια 0-3 μηνών, ενώ στη συνέχεια στρέφει την κάμερα προς την κόρη της που μόνο μια σταλιά δεν μπορείς να την πεις!

Απ' ότι φαίνεται αυτό το ζουμερό κοριτσάκι, αν και νεογέννητο χωράει μόνο σε ρούχα για μωρά 3-6 μηνών. Η μητέρα γελώντας σχολίασε «Την πάτησα μαζί της!»

Οι ακόλουθοι της μαμάς στο TikTok  ξετρελάθηκαν με το κοριτσάκι «γίγαντα» και φρόντισαν να το δείξουν με χιλιάδες likes και σχόλια. Μάλιστα κάποιος σχολίασε «Συγχαρητήρια που καταφέρατε και γεννήσατε ένα τόσο... μεγάλο παιδάκι».

Πηγή: thesun.co.uk

v