Μαμά γέννησε κοριτσάκι «γίγαντα» και η κοιλιά της ήταν σαν να περιμένει δίδυμα

Μαμά γέννησε κοριτσάκι «γίγαντα» και η κοιλιά της ήταν σαν να περιμένει δίδυμα

Πριν λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 16 Απριλίου, γεννήθηκε το δεύτερο μεγαλύτερο μωρό στις ΗΠΑ από μία 21χρονη μαμά. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο (και ζουμερό!) κοριτσάκι που ακούει στο όνομα Emilia που όταν βγήκε από την κοιλιά της μαμά της ζύγιζε 5,5 κιλά.

Μάλιστα, η κοιλιά της μαμάς της μεγάλωσε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης που οι γιατροί νόμιζαν πως θα υπάρχει και δεύτερο μωρό… έκπληξη! Αντί για δεύτερο μωρό, όμως, γεννήθηκε η Emilia με καισαρική τομή αφού το μέγεθός της δεν επέτρεψε στους γυναικολόγους να προχωρήσουν σε φυσιολογική γέννα. 

«Πριν μείνω έγκυος φόραγα το small, ενώ λίγο πριν γεννήσω δεν μου έκανε τίποτα - ούτε καν τα ρούχα για εγκύους!» θυμάται η μαμά της Emilie και συμπληρώνει: «Οι γιατροί νόμιζαν ότι υπήρχε και δεύτερο μωρό στην κοιλιά μου, παρόλο που δεν το έδειχνε ο υπέρηχος. Μας το είπαν τόσες πολλές φορές, που στο τέλος το πιστέψαμε κι εμείς και, βαθιά μέσα μου, περίμενα δίδυμα». 

Η εγκυμοσύνη της Amber ήταν δύσκολη και το βάρος που σήκωνε της προκάλεσε αρκετούς πόνους στη μέση, ενώ κατά τη διάρκεια της καισαρικής χρειάστηκαν δύο μαίες να κρατήσουν το μωρό λόγω των κιλών του. όλα , όμως, άξιζαν τον κόπο!

Πηγή: dailymail.co.uk

v