11χρονη ξεγέννησε την μητέρα της στο σπίτι όσο περίμεναν το ασθενοφόρο

11χρονη ξεγέννησε την μητέρα της στο σπίτι όσο περίμεναν το ασθενοφόρο

Υπάρχουν κάποιες στιγμές, τόσο μοναδικές, που μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό και την καρδιά μας. Στην περίπτωση αυτού του 11χρονου κοριτσιού, η στιγμή που την συγκλόνισε ήταν η ξαφνική γέννηση του αδερφού της, στην οποία μάλιστα η ίδια είχε τον ρόλο της... μαίας.

Η 11χρονη Shyanne Defeudis ήθελε πολύ να είναι παρούσα στη γέννηση του αδερφού της. Ωστόσο, εξαιτίας των περιορισμών λόγω COVID-19, κάτι τέτοιο φάνταζε αδύνατο καθώς στο δωμάτιο τοκετού επιτρέπεται μόνο η μητέρα.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Όλα ξεκίνησαν στις 21 Απριλίου, όταν η μητέρα της Shyanne, η Eck, είπε ότι ξύπνησε νωρίς στις 5 π.μ. με πόνο στο στομάχι και ναυτία. Κανονικά, θα γεννούσε 19 μέρες αργότερα όμως την περίμενε μια τεράστια έκπληξη!

Μετά από δυο ώρες περίπου ξεκίνησαν οι συστολές και μετά από λίγο έσπασαν τα νερά της. Η Eck, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον γιατρό και την μαία της - ωστόσο, δεν τους έβρισκε. 

«Φώναξα δυνατά την κόρη μου για να με ακούσει καθώς πήγαινα προς το μπάνιο. Τηλεφωνούσα σε μια φίλη μου να έρθει να προσέξει τα παιδιά για να πάω στο νοσοκομείο, αλλά δεν απαντούσε.» είπε η μητέρα.

Η Shyanne, τρομαγμένη, κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Όπως η ίδια ανέφερε ο συνομιλητής της, την καθοδηγούσε βήμα προς βήμα για να βοηθήσει τη μαμά της.

Απ' ότι φαίνεται ο γιος της Eck βιαζόταν να γεννηθεί και δεν περίμενε το ασθενοφόρο. Η αδερφή του ανέλαβε τον ρόλο της μαίας και ξεγέννησε την μαμά της!

Το ασθενοφόρο έφτασε πάνω στη σωστή στιγμή για να παραλάβει τον μπόμπιρα και τη μαμά του, ενώ οι νοσοκόμοι έδωσαν συγχαρητήρια στην 11χρονη για την ψυχραιμία και την ικανότητά της.

Πηγή: pamplinmedia.com

v