Πώς είναι να γίνεσαι (ξανά!) μαμά στα 54

Πώς είναι να γίνεσαι (ξανά!) μαμά στα 54

Η μητρότητα είναι το πιο όμορφο δώρο στη ζωής μας, όποτε κι αν έρχεται. Στην περίπτωση Carolyn Aronson ήρθε για μία ακόμη φορά και εντελώς απροσδόκητα στα 54 της χρόνια και της άλλαξε για πάντα τη ζωή προς το καλύτερο.

Στα 53 της χρόνια η Aronson ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος και τον Φεβρουάριο του 2021 έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όταν ήταν πλέον 54 ετών. Όταν την ρώτησαν πώς είναι η μητρότητα στα πρώτα -ήντα, η ευτυχισμένη μαμά δήλωσε ότι είναι υπέροχο.

Στη ζωή της είχε πετύχει (και με το παραπάνω!) επαγγελματικά, καθώς είναι Διευθύνων Σύμβουλος σε μια πολύ καλή εταιρεία, αλλά και στα ερωτικά της, αφού με τον άντρα της είναι αγαπημένοι χρόνια.

Η ευτυχία της βέβαια έφτασε στο ζενίθ όταν αγκάλιασε για πρώτη φορά την κόρη της την Aliya.

«Υπάρχουν τόσα πλεονεκτήματα όταν κάνεις παιδιά σε μεγάλη ηλικία... Είσαι πιο έμπειρη και ώριμη από ποτέ. Νομίζω ότι μεγαλώνοντας οι γυναίκες γίνονται όλο και καλύτερες» δήλωσε, ενώ συνέχισε λέγοντας «Είσαι πολύ πιο έτοιμη και δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος από σένα για να φροντίσει το μωρό σου». Ακόμα, τόνισε ότι είχε μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και δεν πήρε πολλά κιλά. 

Η Aliya είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού μαζί, καθώς και οι δύο είχαν παιδιά από προηγούμενους γάμους.

Η Aronson έχει ζήσει την μητρότητα σε διαφορετικές δεκαετίες και αυτό που κατάλαβε είναι ότι είναι προετοιμασμένη για τις δυσκολίες και ότι κάνει καλύτερες επιλογές για κείνη και το μωρό της.

Πηγή: today.com

v