Μπορώ να κάνω 5η καισαρική;

Μπορώ να κάνω 5η καισαρική;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Έχω 5 παιδάκια και είμαι έγκυος στο 6ο. Έχω γεννήσει μια φορά φυσιολογικά και έχω κάνει 4 καισαρικές. Μπορώ να κάνω 5η;

Απάντηση:

Θεωρητικά μπορείτε, αλλά αυτό θα σας το απαντήσει μόνο ο γιατρός που έκανε την τελευταία καισαρική και έχει δει τη μήτρα σας, αν επίσης υπάρχει ουλή ή πόσο μεγάλη  είναι. Πάντως είναι σπάνιο να κάνουμε πέντε καισαρικές σε μια γυναίκα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v