41χρονη γέννησε το μωρό της αδερφής της ως παρένθετη μητέρα

41χρονη γέννησε το μωρό της αδερφής της ως παρένθετη μητέρα

Μια τρυφερή ιστορία ξετυλίχτηκε πριν λίγες μέρες σε ένα μαιευτήριο της Νέας Υόρκης, όταν μία γυναίκα που δεν μπορούσε να μείνει έγκυος λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας έγινε μαμά χάρη στη γενναιοδωρία της αδερφής της!

Η Kate, 37 ετών, παλεύει εδώ και χρόνια με την κύστικη ίνωση, γενετική νόσο που προκαλεί συστηματικές αναπνευστικές λοιμώξεις, και έχει υποβληθεί ήδη σε δύο μεταμοσχεύσεις πνευμόνων. Το 2012 κόλλησε έναν ιό που μόλυνε τους νέους της πνεύμονες και έπαθε νεφρική ανεπάρκεια. Έμεινε στο νοσοκομείο για 77 μέρες, ενώ κανείς από την οικογένειά της δεν ήταν σίγουρος εάν θα τα κατάφερνε. 

Ωστόσο τότε, η μεγάλη της αδελφή την έσωσε δίνοντάς της το ένα νεφρό της. Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, η μικρή της αδερφή Christine πραγματοποίησε ένα μεγάλο όνειρο της Kate: αυτό της μητρότητας!

Η 41χρονη γυναίκα δέχτηκε να γίνει παρένθετη μητέρα και να κυοφορήσει το μωρό της αδελφής της (που δεν μπορεί να κάνει παιδιά) και του συζύγου της Joe. 

Μάλιστα, πρόκειται για μία από τις πρώτες περιπτώσεις παρένθετης μητρότητας στη Νέα Υόρκη αφού το κράτος ξεπέρασε τα νομικά εμπόδια για τέτοιες περιπτώσεις. 

«Πριν από χρόνια, πριν ακόμα παντρευτεί, με είχε ρωτήσει αν θα δεχόμουν να γεννήσω το μωρό της» είπε η Christine για την αδερφή της Kate, η οποία είχε δεχτεί από τότε την… προκληση! Έτσι, πριν από λίγες ημέρες, η γυναίκα έφερε στον κόσμο τον υπέροχο ανιψιό της χαρίζοντας ευτυχία σε όλη την οικογένεια. 

Πηγή: abc7ny.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v