Αγωνία για τη 15χρονη που εξαφανίστηκε στο Αιγάλεω – σε τραγική κατάσταση οι γονείς

Αγωνία για τη 15χρονη που εξαφανίστηκε στο Αιγάλεω – σε τραγική κατάσταση οι γονείς

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 15χρονης Ασημίνας για τον εντοπισμό της οποίας οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. Η ανήλικη που εθεάθη για τελευταία φορά στις 10 Μαΐου στο Αιγάλεω, δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής εδώ και τέσσερις ημέρες, με τους γονείς της να αγωνιούν για το παιδί τους.

Εξαιρετικά διαφωτιστικά, όσο και ανησυχητικά για την κατάσταση στην οποία ενδεχομένως να βρίσκεται η έφηβη είναι τα όσα δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού. Ο Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε σε ενήλικο ή ενήλικα άτομα τα οποία πιθανώς να εμπλέκονται στην υπόθεση και παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε συμμαθήτριες της Ασημίνας να καταθέσουν οτιδήποτε γνωρίζουν στην αστυνομία.

«Σε κάποιους που γνωρίζουν, ιδιαίτερα σε κάποιες συμμαθήτριες που ενδεχομένως να γνωρίζουν γιατί υπάρχουν υπόνοιες, υπάρχουν κάποιες γνώσεις που η αστυνομία ερευνά για κάποιον άνθρωπο ενήλικο, για κάποιους ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν εγκλωβίσει τη μικρή σε κάποιο χώρο που δεν μπορεί εύκολα να βρεθεί», είπε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας παράλληλα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της.

«Θέλουμε γρήγορα να γυρίσει σπίτι της. Οι γονείς της την αναζητούν. Έχουν πληγωθεί πάρα πολύ από αυτή τη διαδικασία. Θα θέλαμε να κάνουμε έκκληση στην ίδια αν βλέπει αυτή τη στιγμή την επικοινωνία», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς βρίσκονται σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από τη στιγμή που το κινητό της κόρης τους βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 15χρονη εξαφανίστηκε στο Αιγάλεω πριν τέσσερις ημέρες. Η οικογένεια απευθύνθηκε άμεσα στο Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της ανήλικης, όπως και έγινε, σε συνδυασμό με την κινητοποίηση της ΕΛΑΣ.

Με ανακοίνωση αλλά και ανάρτηση στο Facebook, το Χαμόγελο του Παιδιού γνωστοποίησε ότι η Ασημίνα έχει ύψος 1,61 μ, κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, λευκά-ροζ αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μία μαύρη τσάντα πλάτης.

Η οικογένειά της παρακαλεί όποιος έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με Το Χαμόγελο του Παιδιού στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, 116000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v