Η 12χρονη κόρη μου μού ανακοίνωσε ότι είναι bisexual. Πώς να το χειριστώ;

Η 12χρονη κόρη μου μού ανακοίνωσε ότι είναι bisexual. Πώς να το χειριστώ;
Ερώτηση:
Η κόρη μου 12 ετών μου ανακοίνωσε ότι είναι bisexual. Το είπε σε κάποιες φίλες τις για να δει τις αντιδράσεις τους και επειδή ένιωθε, όπως μου είπε, ότι ήθελε να το εξωτερικεύσει. Πώς να το χειριστώ;
Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Η υπέροχη κόρη σας σας εξήγησε σαφώς τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτό το μοίρασμα. Θέλει να γνωρίζει εάν είναι αποδεκτή με όλα της τα μοναδικά χαρακτηριστικά. Θέλει επίσης οι άνθρωποι που είναι σημαντικοί για εκείνη να γνωρίζουν ποια είναι και να μην έχει την αγωνία να κρύψει ή να καμουφλάρει οποίο δικό της κομμάτι.

Πέραν της σεξουαλικής της ταυτότητας, η κόρη σας αποτελείται από χιλιάδες αλλά επίσης μοναδικά χαρακτηριστικά! Τι κάνατε λοιπόν μέχρι τώρα; Πως το χειριστήκατε;

Μια στάση περνά από το μυαλό μου. Αγκαλιά! Αγκαλιάστε την κόρη σας! Σφιχτά! Και φιλήστε την, και επιβεβαιώστε της με κάθε δικό σας μοναδικό τρόπο πόσο δεδομένη είναι η αγάπη σας και πόσο περήφανη είστε για εκείνη! Το υπέροχο είναι ότι αναζητά την ευτυχία μέσα από τις σχέσεις τις, όχι μόνον τις συντροφικές, αλλά και τη δική σας! Και αυτό προκύπτει από το μοίρασμα της!

Να τη χαίρεστε! 

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.    

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v