Άγνωστος επιτίθεται λεκτικά σε μαμά που θηλάζει το μωρό της σε δημόσιο χώρο

Άγνωστος επιτίθεται λεκτικά σε μαμά που θηλάζει το μωρό της σε δημόσιο χώρο

O δημόσιος θηλασμός μέχρι και σήμερα θεωρείται ταμπού. Συνήθως όταν μια γυναίκα ταΐζει το μωρό της μπροστά σε άλλους έρχεται αντιμέτωπη με σκληρά σχόλια που την κάνουν να νιώθει άσχημα. Το ίδιο συνέβη και σε αυτήν τη μαμά που καθώς θήλαζε το παιδί της, ένας άγνωστος άντρας της επιτέθηκε λεκτικά.

«Ήμουν στο Walmart μαζί με το νεογέννητο μωρό μου. Ήταν το πρώτο μου παιδάκι και ήμουν μόλις 23 ετών. Νέα μαμά, αγχωμένη και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα. Φόρτωνα το καλάθι μου όταν το μικρό μου άρχισε να κλαίει. Μέχρι τότε δεν είχα θηλάσει ποτέ δημόσια, αλλά πεινούσε πολύ και δεν ήθελα να την ταλαιπωρήσω.

Πήγα στο πίσω μέρος του καταστήματος και βρήκα ένα παγκάκι στην περιοχή εξυπηρέτησης πελατών. Κάθισα εκεί ήσυχα-ήσυχα και ξεκίνησα να θηλάζω.

Κάποια στιγμή, έπιασα με την άκρη του ματιού μου έναν άγνωστο άντρα να με παρατηρεί. Στο πρόσωπο που ήταν ζωγραφισμένη η αηδία όταν μου φώναξε: ''Ξέρεις γι' αυτό έχουμε και τουαλέτες. Για να μπορείς να κάνεις αυτό.''

Ντράπηκα τόσο πολύ που ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. Καθώς έκανα να σηκωθώ, το μωρό μου άρχισε να κλαίει. Αμέσως κάθισα πάλι, και την έβαλα στο στήθος μου. Συνειδητοποίησα ότι κάποιος με πρόσβαλλε επειδή τάιζα το παιδάκι μου. 

Αποφάσισα εκείνη τη στιγμή ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα άφηνα κάποιον να έχει άποψη για το τι κάνω με το σώμα και το παιδί μου. Του φώναξα και του είπα να φάει εκείνος το μεσημεριανό του στην τουαλέτα.

Με κοίταξε σοκαρισμένος, αλλά έφυγε χωρίς να πει άλλη λέξη. Τελείωσα να θηλάζω το μωρό μου, στη συνέχεια τα ψώνια μου και έπειτα αποχώρησα από το κατάστημα με το κεφάλι ψηλά.»

Πηγή: lovewhatmatters.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v