«Είναι μερικοί μπαμπάδες που αξίζουν όλα τα ευχαριστώ του κόσμου»

«Είναι μερικοί μπαμπάδες που αξίζουν όλα τα ευχαριστώ του κόσμου»

Υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που κέρδισαν το λαχείο, όσον αφορά τον άντρα που επέλεξαν για να περάσουν όλη τους τη ζωή μαζί. Είναι αυτοί που στέκονται δίπλα στις συζύγους τους με πυγμή και θέληση. Μοιράζονται τις οικογενειακές ευθύνες και ξέρουν να τις στηρίζουν. Σε αυτούς του άντρες, λοιπόν, αφιερώνεται το παρακάτω κείμενο.

«Κάποιοι σύζυγοι δεν παίρνουν τα ευχαριστώ που τους αναλογούν. Ο δικός μου, για παράδειγμα. Θα έπρεπε να τον ευχαριστώ περισσότερο.

Μην με παρεξηγείτε. Το να είσαι μαμά είναι εξαιρετικά δύσκολο και το φορτίο που κουβαλάμε καθημερινά είναι βαρύ. Υπάρχουν μέρες που δεν έχω κανένα κουράγιο. Και οι μπαμπάδες όμως κάνουν πράγματα.

Ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί, όμως, στο τέλος της ημέρας ξέρω ότι δεν θα τα κατάφερνα χωρίς εκείνον. Eίναι η ήρεμη δύναμη μέσα στο χάος, η φωνή της λογικής που μου λέει να μην αγχώνομαι και ότι όλα θα γίνουν. 

Όταν γίνομαι παρορμητική, είναι δίπλα μου για να με επαναφέρει στην πραγματικότητα με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Δεν του έχω πει όσα ευχαριστώ του αξίζουν. Για τις ατελείωτες ώρες που δουλεύει για να μη μας λείψει τίποτα. Για το άγχος και τις ευθύνες που κουβαλάει. Κάποιες φορές ξεχνάω όσα τον ταλαιπωρούν, γιατί εμείς οι μαμάδες είμαστε επιφορτισμένες με περισσότερα. Αλλά και οι μπαμπάδες έχουν το δικό τους φορτίο.

Είναι μερικοί μπαμπάδες, όπως ο σύζυγός μου, που αξίζουν όλα τα ευχαριστώ του κόσμου.

Σε ευχαριστώ που κρατάς την οικογένειά μας ενωμένη.

Σε ευχαριστώ που ποτέ σου δεν γκρίνιαξες ή παραπονέθηκες για όσα κάνεις.»

Πηγή: herviewfromhome.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v