Έγκυος βρήκε τρόπο να δείξει στον άντρα της πώς είναι να είσαι με την κοιλιά στο στόμα

Έγκυος βρήκε τρόπο να δείξει στον άντρα της πώς είναι να είσαι με την κοιλιά στο στόμα

Παρά τους ύμνους για την μητρότητα και την εγκυμοσύνη, κανείς δεν λέει ότι το να είσαι έγκυος, και ειδικά με την κοιλιά στο στόμα είναι εύκολο πράγμα! Πολλές φορές μάλιστα γκρινιάζουμε για το επιπλέον βάρος που σηκώνουμε, για την μέση μας που πονάει ή για το ότι δυσκολευόμαστε να κάνουμε απλά καθημερινά πράγματα όπως το να δέσουμε τα κορδόνια των παπουτσιών μας.

Ωστόσο, οι άντρες μας δύσκολα μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε. Όχι γιατί δεν θέλουν ή δεν μας αγαπάνε, αλλά επειδή δεν έχουν ιδέα πώς είναι να βλέπεις την κοιλιά σου να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα! Μία έγκυος μαμά, όμως, βρήκε τον πιο εύστοχο τρόπο να δείξει στον άντρα της πώς νιώθουν οι γυναίκες λίγο πριν γεννήσουν. 

Η Shawn Johnson,περιμένει το δεύτερο παιδί της μέσα στο καλοκαίρι. Αντί να αρχίσει τα παράπονα στον άντρα της για το βάρος που κουβαλάει και την κούραση που νιώθει όπως κάνουμε οι περισσότερες, αποφάσισε να του δείξει τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης με άλλον τρόπο, πιο ρεαλιστικό!

Χρησιμοποίησε μία μπάλα που ζυγίζει 14 κιλά και την έδεσε με μεμβράνη γύρω από την περιοχή της κοιλιάς του μέλλοντα πατέρα. «Έτσι, θα νιώσει για τα καλά πώς είναι να είσαι ετοιμόγεννος!» εξηγεί η 29χρονη Shawn. Έπειτα, έριξε ένα παιχνίδι στο πάτωμα και ζήτησε από τον East να το σηκώσει κάτι που του φάνηκε αδύνατο!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andrew East (@andrewdeast)

Οι προκλήσεις, όμως, δε σταμάτησαν εκεί. Η Shawn έβαλε τον άντρα της να ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι και στη συνέχεια του είπε να σηκωθεί και να καθίσει. Φυσικά ο East χρειάστηκε βοήθεια για να κάνει αυτήν την απλή κίνηση έχοντας μία βαριά μπάλα στην κοιλιά του!

Ωστόσο, ο μελλοντικός πατέρας δεν παραπονέθηκε καθόλου για τα «καψώνια» της γυναίκας του. Αντίθετα, παραδέχτηκε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να κουβαλάς ένα μωρό στην κοιλιά σου, ενώ ευχαρίστησε την Shawn που του έδωσε την ευκαιρία να μπει στη θέση της και να καταλάβει τι περνάει. 

Πηγή: today.com

v