Μαμά γέννησε 3δυμα έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πρώτου της παιδιού

Μαμά γέννησε 3δυμα έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πρώτου της παιδιού

Ένα νεαρό ζευγάρι από την Αμερική έζησε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού αφού ο μικρός τους William πέθανε στη γέννα. Και οι δύο γονείς ήταν συντετριμμένοι από τον χαμό του γιου τους και μάλιστα βίωσαν το πένθος μακριά ο ένας από τον άλλο λόγω της καραντίνας που επέβαλε η πανδημία του κορονοϊού.

Ωστόσο, το ζευγάρι θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για την υποστήριξη και τη συμπαράστασή τους σε αυτή την δύσκολη προσωπική στιγμή στιγμή τους και συγκέντρωσαν χρήματα για το νοσοκομείο στο οποίο εργάζονται. Μάλιστα η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που μέσα σε λίγες ώρες είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 δολαρίων, ενώ σήμερα, έναν χρόνο μετά, έχουν συγκεντρωθεί 10.000 δολάρια. 

Επειδή, όμως, στη ζωή όλα επιστρέφονται, η καλή τους πράξη ανταμείφθηκε με το παραπάνω!

Μετά το χαμό του πρωτότοκού τους, οι γιατροί ενημέρωσαν το ζευγάρι ότι είχαν 1 πιθανότητα στις 42.000 να αποκτήσουν παιδί. Όταν λοιπόν έμαθαν ότι η 29χρονη Lois έμεινε έγκυος, η χαρά τους ήταν απερίγραπτη! Ωστόσο, η ευτυχία τους τριπλασιάστηκε όταν ο γυναικολόγος τους ενημέρωσε ότι δεν περίμεναν ένα αλλά τρία μωράκια. «Ήμουν συντετριμένη μετά το θάνατο του πρώτου μας παιδιού αλλά είμαι σίγουρη πως τώρα μας κοιτάει από ψηλά και χαίρεται με τη χαρά μας» λέει η ευτυχισμένη μανούλα. «Μας δόθηκε ένα πολύτιμο δώρο και νιώθουμε ευγνωμοσύνη!». 

Ωστόσο, η χαρά τους ήταν συγκρατημένη μόλις έμαθαν τα νέα. «Μετά από αυτό που συνέβη με τον William, ήμασταν πολύ αγχωμένοι μέχρι να έρθει η ώρα του τοκετού». Αυτή τη φορά όμως πήγαν όλα καλά και σήμερα κρατούν στην αγκαλιά τους τρία πανέμορφα μωράκια που ήρθαν στον κόσμο στις 10 Μαρτίου. 

«Οι δύο από τις νοσοκόμες που με ξεγέννησαν ήταν δίπλα μου και το βράδυ που χάσαμε τον William» λέει η μητέρα με έναν λυγμό στη φωνή. «Ήταν πολύ περίεργο που συμμετείχαν στην χειρότερη αλλά και την ομορφότερη στιγμή της ζωής μου».

Πηγή: thecourier.co.uk

v