«Γιε μου, παντρέψου εκείνη που μπορεί να δει την υπέροχη ψυχή σου»

«Γιε μου, παντρέψου εκείνη που μπορεί να δει την υπέροχη ψυχή σου»

Θεωρώ ότι για τις αγορομάνες, η στιγμή που βλέπουν τα αγόρια τους έτοιμα να παντρευτούν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια είναι πολύ σημαντική. Θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και ευχόμαστε να βρουν έναν άνθρωπο στον οποίο να μπορούν να στηριχτούν και να νιώσουν ευτυχισμένοι. Αυτό το γράμμα μιας μαμάς προς τον γιο μας συγκίνησε βαθύτατα.

Υ.Γ. Πολύ καλή πεθερά!

«Γιε μου, σου εύχομαι να παντρευτείς μια κοπέλα που να αγαπάει με την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή της. 

Μια γυναίκα που δεν αναλώνει τις σκέψεις της στο πώς μοιάζει εξωτερικά, αλλά ανησυχεί περισσότερο για τον χαρακτήρα της. Που εκτιμά την ειλικρίνεια και δεν φοβάται να πει την αλήθεια ή να την ακούσει.

Την κοπέλα που θα πει συγγνώμη αν κάνει κάτι λάθος, που ξέρει να ακούει τον άλλον. Που κάνει το σωστό ακόμα και αν είναι δύσκολο.

Παντρέψου το κορίτσι που νοιάζεται περισσότερο για το πώς βλέπει τους άλλους από το πώς την βλέπουν οι γύρω της. Αυτή που θέτει στόχους, εργάζεται σκληρά και παθιάζεται για τη ζωή της.

Εκείνη που θα σε στηρίξει παρά τα προβλήματα - που ξέρει τι θα πει συντροφικότητα για ζωή.

Την κοπέλα που βλέπει τα καλά σου και σε θαυμάζει, που θα σε αγαπάει όταν εσύ ο ίδιος δεν θα αγαπάς τον εαυτό σου.

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που θα σε εμπνέει να προχωράς μπροστά.

Παντρέψου την κοπέλα που είναι υπεύθυνη για τις επιλογές της και για τις πράξεις της και αξιόπιστη με τις υποσχέσεις της.

Που θα αισθανθείς την αγκαλιά της καταφύγιο, που ξέρει να κάνει υπομονή και να συγχωρεί. Μα το κυριότερο, να είναι γενναιόδωρη. [...]

Το κορίτσι που δεν φοβάται να προσπαθήσει λίγο παραπάνω για τον γάμο της ή να κάνει υποχωρήσεις και θυσίες. 

Παντρέψου το κορίτσι που αγκαλιάζει το παρελθόν σου, λατρεύει το παρόν σας και ονειρεύεται το μέλλον σας.

Και όλα αυτά που ζητάς από εκείνη... να της τα δίνεις διπλά!

Αγοράκι μου, δεν υπάρχει η τέλεια γυναίκα όμως υπάρχει ένα κορίτσι εκεί έξω που είναι ιδανικό για σένα. Και δεν υπάρχει τέλειος άντρας, αλλά θα βρεις μια κοπέλα που θα είσαι ιδανικός για εκείνη.

Λάθη θα γίνουν όμως εύχομαι να θυμάστε πως η αγάπη είναι ένα δώρο για το οποίο πρέπει να είμαστε ευγνώμονες καθημερινά.»

Πηγή: herviewfromhome.com

v