Παντρεύτηκε τον εαυτό της πριν από 11 χρόνια και δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Παντρεύτηκε τον εαυτό της πριν από 11 χρόνια και δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Όταν η Karen Reed ονειρευόταν τον γάμο της, φανταζόταν πως θα υπήρχε κάποιος στα σκαλιά της εκκλησίας να την περιμένει για να της υποσχεθεί αιώνια αγάπη. Πριν από 11 χρόνια, όμως, όταν αποφάσισε να παντρευτεί, δεν την περίμενε κανείς. Γιατί; Επειδή αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της.

Σήμερα, στα 51 της χρόνια, δηλώνει ευτυχισμένη με την απόφασή της, απόλυτα πιστή στον εαυτό της και πιο ερωτευμένη από ποτέ! Εκτός από μερικές περιστασιακές σχέσεις που δεν οδήγησαν πουθενά, ο εαυτό της είναι ο μόνος άνθρωπος που θα ήθελε να είναι μαζί και δεν σκέφτεται καθόλου το διαζύγιο. 

«Ήμουν 40 ετών όταν σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να νοικοκοιρευτώ» λέει η γυναίκα. «Ο άνθρωπος που αγαπούσα πιο πολύ και με τον οποίο ήθελα να δεσμευτώ, ήταν ο εαυτός μου. Ήταν κάτι σαν πράξη αποδοχής του εαυτού μου. Φόρεσα το νυφικό μου και έζησα μία εκπληκτική γαμήλια τελετή με τους ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι». 



Η Karren ξόδεψε περίπου 800 δολάρια για να οργανώσει τον τέλειο γάμο, ενώ κατάφερε τα παρακάμψει όλα τα νομικά εμπόδια που συνάντησε. Διάβασε τους όρκους της στον εαυτό της και δεσμεύτηκε να την αγαπά και να τη φροντίζει για πάντα. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν οι γονείς της, η 21χρονη κόρη της και ο καλύτερός της φίλος που έγινε και κουμπάρος. Παραδέχεται πως οι συγγενείς και οι φίλοι της στην αρχή παραξενεύτηκαν με την απόφασή της αλλά γρήγορα συμβιβάστηκαν με την ιδέα. Σήμερα οι γονείς της έχουν τη φωτογραφία του γάμου της στολισμένη στο σαλόνι της, ενώ η κόρη της είναι περήφανη για την απόφαση της μητέρας της. 

Πηγή: metro.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v