Μαμά γεννάει δίδυμα χωρίς να το περιμένει και παθαίνει σοκ

Μαμά γεννάει δίδυμα χωρίς να το περιμένει και παθαίνει σοκ

Οι άντρες έχουν πάντα να αφηγηθούν μια ιστορία από το στρατό και οι γυναίκες από την γέννα τους, αφού υπάρχουν πάντα μικρές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του τοκετού. Τα πράγματα δεν πάνε σχεδόν ποτέ ακριβώς όπως τα έχεις προγραμματίσει. Κάποιες γυναίκες κάνουν περισσότερη ώρα απ’ όση είχαν υπολογίσει μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους μωρό, άλλες ξαφνιάζονται από τις ωδίνες τοκετού (συνήθως τις περιμένεις πιο ήπιες) ή βλέπουν τον πάντα ψύχραιμο άντρα τους να τα χάνει και να κλαίει σαν παιδί.

Ωστόσο, καμία από αυτές τις μικρές εκπλήξεις δεν μοιάζει με την έκπληξη που ένιωσε η παρακάτω μαμά η οποία περίμενε ένα μωρό και τελικά γέννησε δύο! Η 30χρονη Lyndsey Altice και ο σύζυγός της ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους. Ακόμα πιο πολύ ενθουσιάστηκαν όταν ο γυναικολόγος τους είπε πως θα είναι κοριτσάκι, αφού το πρώτο τους παιδί ήταν αγόρι. 

Η εγκυμοσύνη της Lyndsey εξελίχθηκε ομαλά και δεν η ίδια δεν είχε καμία ένδειξη (ή ενημέρωση από το γιατρό) ότι περιμένει δίδυμα. Όταν ήρθε η μέρα του τοκετού, το ζευγάρι που είχε αποφασίσει να γεννήσει στο σπίτι, προσέλαβε φωτογράφο για να απαθανατίσει όλη τη διαδικασία. 

  

Αυτό που συνέβη, όμως, ξεπέρασε κάθε φαντασία! Δύο λεπτά με τη γέννα της κόρης της, κι αφού νόμιζε πως είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία, ήρθε στον κόσμο ακόμα ένα μωράκι, αυτή τη φορά αγοράκι. 

Η έκπληξη της Lyndsey με τα δίδυμα μωράκι της αποτυπώθηκαν στο φακό του φωτογράφου και οι εικόνες είναι πραγματικά συγκλονιστικές! Η νέα μητέρα τριών πλέον παιδιών χαίρει άκρας υγείας και απολαμβάνει την οικογένειά της πανευτυχής με την έκπληξη που της επιφύλασσε η ζωή. 

Πηγή: kidspot.com.au

v