Καισαριανή: Ανήλικοι δέχτηκαν άγρια επίθεση από 15 άτομα ενώ έπαιζαν μπάσκετ

Καισαριανή: Ανήλικοι δέχτηκαν άγρια επίθεση από 15 άτομα ενώ έπαιζαν μπάσκετ

H παιδική βία έχει αυξηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα, αφού κάθε τόσο γινόμαστε μάρτυρες βανδαλισμών, επιθέσεων ή ξεσπασμάτων με κακή κατάληξη από ανήλικα παιδιά. Συχνά, μάλιστα, ακούμε για συμμορίες που προκαλούν ζημιές ή συμμετέχουν σε ξυλοδαρμούς ανηλίκων.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Kαισαριανής, όταν 15 άτομα επιτέθηκαν χωρίς προφανή λόγο σε 3 ανήλικους ενώ έπαιζαν μπάσκετ. Το περιστατικό διερευνάται ήδη από τπ τμήμα Ασφάλειας Καισαριανής, καθώς οι αρχές αναζητούν τους δράστες. 

Πιο συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο, 3 παιδιά έπαιζαν στα γήπεδα μπάσκετ πίσω από το Δημαρχείο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, εμφανίστηκαν ξαφνικά 15 άτομα -ανάμεσά τους και ανήλικοι- και περικύκλωσαν τα τρία παιδιά. Έπειτα τα ρώτησαν από πού είναι, ενώ μετά την απάντηση των τριών ανηλίκων ξεκίνησαν να τα χτυπούν με γροθιές και με ξύλινα ρόπαλα.

Ένα από τα παιδιά μάλιστα, το οποίο δέχθηκε τα περισσότερα χτυπήματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον πατέρα του. Μετά την επίθεση, οι δράστες το έσκασαν από το σημείο, παίρνοντας μαζί τους το σακίδιο ενός εκ των θυμάτων. 

Πηγή: athensvoice.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v