Απόπειρα απαγωγής 13χρονης στη Ραφήνα – συνελήφθη ο 45χρονος δράστης

Απόπειρα απαγωγής 13χρονης στη Ραφήνα – συνελήφθη ο 45χρονος δράστης

Ένας 45χρονος άνδρας προσπάθησε να αρπάξει μία 13χρονη την ώρα που έκανε ποδήλατο στην περιοχή της Ραφήνας. O δράστης επιχείρησε να τη βάλει στο αυτοκίνητο, στο οποίο μάλιστα βρέθηκαν και υπνωτικά χάπια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 45χρονος προσπάθησε να πείσει την ανήλικη να μπει στο αυτοκίνητό του ενώ εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 45χρονος της είπε: «μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ, είναι νύχτα και επικίνδυνα να κυκλοφορείς μόνη σου». Το κοριτσάκι αρνήθηκε να επιβιβαστεί. Εκείνος όμως επέμεινε και μάλιστα φρέναρε το αυτοκίνητο μπροστά της, βγήκε από αυτό και της είπε με έντονο ύφος: «Μπες μέσα τώρα».

Η 13χρονη άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα πολίτες να δουν το αυτοκίνητο και να κρατήσουν τα στοιχεία.

Ο 45χρονος συνελήφθη και διαπιστώθηκε πως έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις απάτης και για απόπειρα αρπάγης. Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε δίωξη για παρενόχληση ανήλικου και για απόπειρα αρπάγης παιδιού. Επίσης, ερευνάται αν έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Πηγή: lifo.gr

v