«Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι μπαμπάδες σαν και εσάς...»

«Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι μπαμπάδες σαν και εσάς...»

Είναι μερικοί άντρες με Α κεφαλαίο και το αποδεικνύουν καθημερινά μέσα από τα λόγια και τις πράξεις τους. Προσπαθούν να είναι καλοί σύζυγοι, όμως, όχι και μπαμπάδες... Γιατί δεν το χρειάζονται, τους βγαίνει φυσικά. Αγαπούν τον ρόλο τους και πραγματικά, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τύχει σε μια γυναίκα - γι' αυτό και συμφωνούμε πάρα πολύ με τα λόγια αυτής της μαμάς.

«Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι μπαμπάδες σαν και εσάς...

Που κάνετε τις καρδιές μας να χτυπάνε δυνατά κάθε φορά που κρατάτε στην αγκαλιά σας το μωρό μας. Εσείς, που προκειμένου να κάνουμε ένα μπάνιο με ηρεμία, θα κρατήσετε το παιδί χωρίς καν να το ζητήσουμε.

Ένα μεγάλο μπράβο που είστε μπαμπάδες με όλη τη σημασία της λέξης και δεν κάνετε απλώς babysitting μια φορά στο τόσο. Που όταν νιώθουμε αδύναμες και κουρασμένες θα μας σφίξετε στην αγκαλιά σας και θα μας ψιθυρίσετε πώς όλα θα πάνε καλά.

Άντρες σαν και εσάς, που επιστρέφουν στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και δεν ξαπλώνουν σε ένα καναπέ περιμένοντας τη γυναίκα τους να τους σερβίρει το φαγητό τους. Ξέρετε ότι η μέρα σας δεν σταματά όταν γυρίσετε απ' το γραφείο - αντίθετα τότε είναι που αρχίζει για την οικογένειά σας.

Σε εσάς που φτιάχνετε πρωινό τα σαββατοκύριακα και μας σκεπάζετε όταν μας παίρνει ο ύπνος στον καναπέ.

Που παίζετε με τα παιδιά στο πάτωμα και τους κάνετε τα χατίρια ακόμα και όταν σας πονά η πλάτη σας ή έχετε πονοκέφαλο. Που όταν πηγαίνουμε στο σουπερμάρκετ θα κρατήσετε το μικρό σας στην αγκαλιά σας ακόμα κι αν μπορεί να περπατήσει.

Σε εσάς που αλλάζετε πάνες και κάνετε μπανάκι το μικρό σας και απολαμβάνετε αυτή την φροντίδα που δίνετε τόσο απλόχερα.

Που μας υπενθυμίζετε με ένα φιλί και ένα βλέμμα ότι εκτός από μητέρες είμαστε και γυναίκες. Μας θαυμάζετε και υποστηρίζετε τα όνειρά μας και δεν μας ζητάτε να τα βάλουμε στην άκρη για χάρη των παιδιών. Είστε δίπλα μας για να τα κυνηγήσουμε!

Εργάζεστε πολύ, παίζετε με τα μικρά πάρα πολύ και αγαπάτε την οικογένεια σας ακόμα πιο πολύ από το πολύ. Δίνετε στη ζωή μας νόημα και χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρναμε.

Από τη στιγμή που γίνατε μπαμπάδες σας ερωτευτήκαμε περισσότερο. Ευτυχώς, που υπάρχετε...»

v