Ποια η πιθανότητα να είμαι έγκυος ακόμα κι αν τα τεστ εγκυμοσύνης έχουν βγει αρνητικά;

Ποια η πιθανότητα να είμαι έγκυος ακόμα κι αν τα τεστ εγκυμοσύνης έχουν βγει αρνητικά;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Έχω 4 ημέρες καθυστέρηση ενώ γενικά έχω σταθερό κύκλο. Έκανα δυο τεστ στις 2 μέρες καθυστέρησης και βγήκαν αρνητικά – υπάρχει περίπτωση όμως να είμαι έγκυος;
Απάντηση:

Τα τεστ κυήσεως ούρων είναι αρκετά ευαίσθητα και μπορείτε να τους έχετε εμπιστοσύνη. Αν όμως κάτι δεν σας πάει καλά και ανησυχείτε, ένα τεστ κυήσεως στο αίμα θα σας δώσει την πλήρη απάντηση.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v