Αιτωλοακαρνανία: άνδρας πυροβόλησε για να διώξει παιδιά τραυματίζοντας το ένα

Αιτωλοακαρνανία: άνδρας πυροβόλησε για να διώξει παιδιά τραυματίζοντας το ένα

Αγανάκτηση και οργή προκάλεσε στη μικρή κοινωνία της περιοχής Άγιος Ανδρέας Μακρυνείας στην Αιτωλοακαρνανία ο τραυματισμός ενός ανήλικου παιδιού από τα σκάγια ενός 55χρονου, ο οποίος δεν δίστασε να πυροβολήσει για να εκφοβίσει την παρέα των παιδιών που τον ενοχλούσαν παίζοντας!

Το περιστατικό, που από τύχη δεν είχε τραγική κατάληξη, συνέβη το βράδυ της Δευτέρας όταν ο δράστης πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο για να αναγκάσει τα παιδιά να φύγουν κάτω από το σπίτι του! Ένας ανήλικος δέχθηκε σκάγια στην πλάτη και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά. Χρειάστηκε, όμως, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του τα αφαιρέσουν οι γιατροί.

Μετά την κατάθεση που πήραν από το αγόρι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης τον 55χρονο «πιστολέρο». Το όπλο του κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Συνέβη και στον Πύργο! Ηλικιωμένος «πιστολέρο» απείλησε παιδιά

Ένα παρόμοιο επεισόδιο, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό, συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Δεξαμενής στον Πύργο όταν ένας ηλικιωμένος ενοχλήθηκε από τον θόρυβο που έκανε μια ομάδα παιδιών τα οποία έπαιζαν κάτω από το σπίτι του. Έτσι, βγήκε στον δρόμο κρατώντας μια καραμπίνα την οποία έστρεψε προς τα παιδιά που έτρεξαν τρομαγμένα να κρυφτούν!

Στο σπίτι του ηλικιωμένου έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι κατέσχεσαν το όπλο και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας απειλούσε με όπλο παιδιά που έπαιζαν!

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v