3χρονο κοριτσάκι πέρασε 4 μέρες με ένα κέρμα σφηνωμένο στον λάρυγγα!

3χρονο κοριτσάκι πέρασε 4 μέρες με ένα κέρμα σφηνωμένο στον λάρυγγα!

Είναι γνωστό και ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των γονιών ότι τα μικρά παιδιά βάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους στο στόμα τους. Τις περισσότερες φορές τα αντικείμενα είναι επικίνδυνα και μπορούν να απειλήσουν τη ζωή του ίδιου του παιδιού, όπως συνέβη και στην περίπτωση της 3χρονης Vida Coutts - που πέρασε τέσσερις μέρες με ένα νόμισμα σφηνωμένο στον λάρυγγά της.

Το νόμισμα -που ήταν και το πρώτο χαρτζιλίκι που έλαβε η μικρή - είχε «καθίσει» σε πολύ άσχημο σημείο, όπως έδειξε η ακτινογραφία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της μικρούλας.

«Μας είπαν ότι είχε σφηνώσει το λάθος σημείο και είχε αρχίζει να πρήζεται πολύ» είπε η μητέρα της ενώ πρόσθεσε «Δεν είχε παραπονεθεί καθόλου ότι κάτι την ενοχλούσε. Ένιωσα απαίσια μαμά».

Η μικρούλα είχε βοηθήσει τους γονείς της να συγυρίσουν το σπίτι και εκείνοι την επιβράβευσαν με ένα κέρμα. Δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά από την ώρα που το κατάπιε, όταν άρχισε να πνίγεται. Αμέσως, οι γονείς της κάλεσαν ασθενοφόρο.

Μέχρι τη στιγμή που το ασθενοφόρο έφτασε εκείνο το Σάββατο, η Vida μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά έκανε εμετούς. Οι νοσοκόμοι τους είπαν ότι το νόμισμα ήταν πολύ κάτω και τους είπαν να περιμένουν μέχρι να το βγάλει από τον οργανισμό της.

Ωστόσο, πέρασαν 4 μέρες και το νόμισμα παρέμενε καλά σφηνωμένο στον λαιμό του παιδιού! Την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε χειρουργείο για να αφαιρέσουν το νόμισμα. Ευτυχώς, το παιδάκι είναι καλά τώρα.

Πηγή: stuff.co.nz

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v