3χρονο αγοράκι με περιορισμένη όραση βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του

3χρονο αγοράκι με περιορισμένη όραση βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του

Υπάρχουν παιδάκια που η ζωή τους ξεκίνησε δύσκολα, όπως του 3χρονου Jaxon Emberton - ο οποίος όταν ήταν μόλις 11 ημερών έκανε την πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο μικρούλης έχει 5 διαφορετικά καρδιακά προβλήματα και πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο και δυστυχώς, μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν μπορούσε να δει... πέρα απ' τη μύτη του. Αλλά αυτό άλλαξε όμως και το χαμόγελό του ήταν τεράστιο όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά τους γονείς του.

«Το όνομά μου είναι Jaxon. Έχω σύνδρομο DiGeorge και έχω κάνει 2 χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς » λέει η περιγραφή του βίντεο στο Tik Tok που ανέβασαν οι γονείς του, οι οποίοι δεν είχαν καταλάβει ότι ο μικρός τους δεν μπορούσε να τους δει.

Στο βιντεάκι που ανέβασαν ο Jaxon βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του. Ενώ στην αρχή φαίνεται μπερδεμένος, αμέσως χαμογελάει γλυκά στη μαμά και τον μπαμπά του. Η αντίδρασή του έγινε viral και συγκέντρωσε περισσότερες από 550.000 προβολές.

Ο κύριος Emberton είπε: «Μόλις του φορέσαμε τα γυαλιά, ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές στιγμές. Το να βλέπεις το πρόσωπό του να φωτίζεται επειδή έβλεπε για πρώτη φορά ήταν ό,τι καλύτερο.»

Το μικρό παιδί, που πέρασε τις πρώτες 255 ημέρες της ζωής του στο νοσοκομείο, έπρεπε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και τον περιμένουν τουλάχιστον δύο ακόμη στο μέλλον. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο στη ζωή του».

Πηγή: mirror.co.uk

v