Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός 6χρονου από τη μάνα του – δεν διατρέχει κίνδυνο το παιδί

Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός 6χρονου από τη μάνα του – δεν διατρέχει κίνδυνο το παιδί

Σοκ προκάλεσε ο ξυλοδαρμός ενός 6χρονου αγοριού σε περιοχή κοντά στην Λαμία το βράδυ του Σαββάτου. Μία 33χρονη μητέρα ξυλοκόπησε άγρια το 6χρονο αγοράκι της χτυπώντας το στο πρόσωπο και δημιουργώντας του μώλωπες που, αρχικά, έκαναν τους πάντες να ανησυχήσουν για την υγεία του παιδιού.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι λίγη ώρα μετά το συμβάν έμειναν άφωνοι μπρος στην εικόνα που παρουσίαζε το παιδί φοβούμενοι τα χειρότερα λόγω των σοβαρών χτυπημάτων στο κεφάλι του. Το παιδάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λαμίας αλλά, λόγω της ενδεχόμενης κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε για καλύτερη παρακολούθηση στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το 6χρονο αγοράκι δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν όταν το μικρό παιδάκι έπαιζε με το αδερφάκι του και πάνω στο παιχνίδι κάπου διαφώνησαν και το μεγαλύτερο φέρεται να έσπρωξε το μικρότερο που έπεσε και χτύπησε ελαφρώς, με την μητέρα να «εκρήγνυται» και να σακατεύει στο ξύλο το 6χρονο παιδάκι. Το παιδί από τα χέρια της μητέρας, που ήταν εκτός εαυτού, το γλύτωσε η 13χρονη ξαδέλφη του που ήταν στο σπίτι. Οι πληροφορίες λένε ότι ένας περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβη κάλεσε την αστυνομία. Με το που οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι συνέλαβαν αμέσως την μητέρα η οποία πέρασε από τον Εισαγγελέα και σήμερα θα περάσει από ψυχιατρική εξέταση. 

Όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια γίνεται θέμα για την αλλοπρόσαλλη και φασαριόζικη συμπεριφορά της συγκεκριμένης γυναίκας. Υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές και μάλιστα φέρεται να έχει ξανά-ειδοποιηθεί τόσο η Αστυνομία αλλά και η Πρόνοια ώστε να εξετάσει τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο οίκημα όπου διαμένουν περίπου 10 άτομα, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και άλλα παιδιά αλλά και ηλικιωμένοι. 

Πηγή: lamianow.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v