Γέννησε το παιδί του άντρα της 5 χρόνια μετά τον θάνατό του!

Γέννησε το παιδί του άντρα της 5 χρόνια μετά τον θάνατό του!

Πέντε χρόνια πριν, ο κόσμος της Kimberley Holmes-Iverson κατέρρευσε όταν ένα διερχόμενο αμάξι χτύπησε τον σύζυγό της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Μετά την απώλειά του, το όνειρο της άτυχης γυναίκας να γίνει μητέρα μπήκε στον πάγο. Σήμερα όμως χάρη στην επιστήμη κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι του αδικοχαμένου άντρα της.

Η Kimberley Holmes-Iverson εξήγησε σε συνέντευξή της πώς συνέβη αυτό το... θαύμα. «Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Rasheed, οι γιατροί πήραν σπέρμα απ' το σώμα του. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.» Κατέψυξε το γονιμοποιημένο ωάριο και περίμενε την κατάλληλη στιγμή μέχρι να γίνει μητέρα.

Μετά από λίγα χρόνια η κοπέλα βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ένος παλιού της φίλου και εκείνος ήταν πολύ υποστηρικτικός στο να αποκτήσουν το μωρό του θανόντα συζύγου της. 

«Είναι έξυπνος και τρυφερός αλλά κυρίως έχει ευγενική ψυχή» είπε η Kimberley για τον σύντροφό της ενώ αποκάλυψε ότι στάθηκε δίπλα της βράχος τόσο στην διαδικασία της εξωσωματικής, όσο και στις στιγμές που η ίδια βούλιαζε στη θλίψη. Τον Μάιο, το ζευγάρι καλωσόρισε την κόρη τους Kiran!

Η Kimberley ευχαρίστησε τα κοντινά της πρόσωπα που την υποστήριξαν ολόψυχα σ' αυτό το δύσκολο ταξίδι και περισσότερο απ' όλους τον σύντροφό της που είχε τα κότσια, όπως είπε να σταθεί αντάξια δίπλα της.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v