Έρευνα: Για 17 λεπτά το πολύ μένει καθαρό το σπίτι των περισσότερων μαμάδων

Έρευνα: Για 17 λεπτά το πολύ μένει καθαρό το σπίτι των περισσότερων μαμάδων

Μια νέα έρευνα έδειξε ότι οι γονείς δεν πιστεύουν ότι το σπίτι τους μπορεί να παραμείνει καθαρό για περισσότερο από λίγα λεπτά όταν υπάρχουν παιδιά τριγύρω. Πεταμένα παιχνίδια στο πάτωμα, ρούχα πάνω σε καρέκλες και γενικά, τίποτα δεν βρίσκεται στη θέση του. Αυτή είναι μια εικόνα που λίγο πολύ όλοι έχουμε ζήσει και τα αποτελέσματα της μελέτης έρχονται να επιβεβαιώσουν.

Σύμφωνα με την SWNS Digital, μια νέα έρευνα δείχνει πόσο βρώμικο είναι το σπίτι ενός γονέα και πόσο καιρό παραμένει καθαρό όταν η μαμά καταφέρνει τελικά να αντιμετωπίσει το... χάος. Η μελέτη διεξήχθη από την OnePoll και ανέθεσε στην Whirpool να ζητήσει από 2.000 Αμερικανούς γονείς, παιδιών ηλικίας από 3 έως 18 ετών, να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις.

Απ' ότι φάνηκε 7 στους 10 γονείς δήλωσαν ότι το παιδί τους αλλάζει ρούχα τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα! Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί μερικές μαμάδες νιώθουν ότι βάζουν πλυντήριο συνέχεια.

Ακόμη, σύμφωνα με τα λεγόμενα των γονιών ένα δωμάτιο δεν μπορεί να μείνει καθαρό παραπάνω από 17 λεπτά, ενώ εξήγησαν ότι ίσως γι' αυτό φταίει η αστείρευτη ενέργεια των παιδιών τους.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το 64% που πήραν μέρος στην έρευνα υποστήριξαν ότι το σπίτι τους ήταν ακατάστατο την ώρα που απαντούσαν στις ερωτήσεις. Όσον αφορά τις ηλικίες, απ' ότι φαίνεται τα 7χρονα κάνουν περισσότερο χαμό!

Να πούμε ότι χρειαζόμασταν την έρευνα να μας το πει...θα πούμε ψέματα!

Πηγή: moms.com

v