«Θα τον αγαπώ πάντα, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πλέον μαζί»

«Θα τον αγαπώ πάντα, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε πλέον μαζί»

Δυστυχώς, το «για πάντα μαζί» δεν είναι εύκολο. Πολλά ζευγάρια παρά την αγάπη που τους δένει, επιλέγουν διαφορετικούς δρόμους γιατί πολύ απλά πλέον δεν ταιριάζουν και θέλουν διαφορετικά πράγματα. Αυτή η μαμά χώρισε μετά από 9 χρόνια και εξομολογείται πώς νιώθει.

«Κάποτε πίστευα ότι ο γάμος μου θα κρατήσει για πάντα. Με θυμάμαι να δακρύζω καθώς τον πλησίαζα στα σκαλιά της εκκλησίας. Βγαίναμε ραντεβού και κοιταζόμασταν όλο χαμόγελα. Θυμάμαι να μου λέει ότι λατρεύει το γέλιο μου. Ότι ήμουν πανέμορφη στα μάτια του όχι μόνο εξωτερικά.

Όμως οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελίσσονται. Δεν είμαι το ίδιο κορίτσι που ήμουν πριν από εννέα χρόνια. Είμαι διαφορετική. Πολύ διαφορετική. Το ίδιο και αυτός. Εξελιχθήκαμε με έναν τρόπο που η σχέση μας δεν μπορούσε να συμβαδίσει. Και παρόλο που προσπαθήσαμε τόσο σκληρά, δεν μπορέσαμε να σώσουμε τον γάμο μας.

Με πονάει. Ένιωσα την καρδιά μου να σπάει σε χίλια κομμάτια. Όταν είπαμε ''τέλος'' κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και αναρωτήθηκα ''Τι κάνουμε τώρα; Ποια είμαι;''

Είμαι μια χωρισμένη μαμά με 3 παιδάκια που προσπαθεί να ανακάμψει μετά τον χωρισμός της. Μια γυναίκα που δεν έχει κάποιο όνειρο, ούτε κάτι να την κινεί προς το παρόν.

Κάθε μέρα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ του να με πιάσουν τα κλάματα και να γελάσω. Συνήθως κάνω και τα δυο.

Είπαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα όμως το για πάντα είναι πολύ. Είναι υπέροχος πατέρας και πάντα θα τον αγαπώ, αλλά δεν είναι πλέον ο άντρας μου. Και αυτό με πονάει.

Ειλικρινά δεν ξέρω πώς πρέπει να νιώσει κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά ένα είναι σίγουρο: δεν μετανιώνω! Και φυσικά, δεν θα άλλαζα τίποτα. Αυτή η σχέση μου χάρισε όμορφες αναμνήσεις και 3 υπέροχα παιδιά. Θα το ξεπεράσω!»

Ελεύθερη μετάφραση herviewfromhome.com

v