Πήρε χρυσό κι ευχαριστεί την κοπέλα του που τον νευριάζει κι αγωνίζεται τσίτα

Πήρε χρυσό κι ευχαριστεί την κοπέλα του που τον νευριάζει κι αγωνίζεται τσίτα

Ο Μίλτος Τέντογλου είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς στο άλμα εις μήκος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές όλων των εποχών στον στίβο.  Αυτές τις μέρες, κατέκτησε το χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου με άλμα στα 8.48 μ, επίδοση που είναι η δεύτερη καλύτερη στον κόσμο για το 2021. Η πρώτη, μάλιστα, ανήκει στον ίδιο με 8.60 μ.

Λίγο μετά το απίθανο άλμα του, ο Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την επίδοσή του και, με χιούμοριστική διάθεση, αποκάλυψε  πως το μυστικό για να το πετύχει ήταν η… κοπέλα του που του σπάει τα νεύρα και μπαίνει τσιτωμένος στους αγώνες!

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ένιωθα τα πόδια μου σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα, αν δεν έκανα κάποια λάθη. Πάταγα πίσω και έκανα και κάποια άκυρα. Χρειάζομαι δουλειά στη φόρα μου, γιατί μέχρι σήμερα στην προπόνηση δεν κάνουμε πολλά άλματα. Σήμερα αγωνίστηκα με όλη τη φόρα και πήγε αρκετά καλά. Το τρίτο άλμα ήταν 8,41 μ. και πάτησα πολύ πίσω. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, ωστόσο πιστεύω πως θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα.»

Για το ποιους θέλει να ευχαριστήσει: «Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα που με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος.»

Για το στοίχημα για των Ολυμπιακών αγώνων: «Νομίζω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους άλτες στον κόσμο. Εξαρτάται από το πώς θα βρεθώ την εκάστοτε μέρα. Πιστεύω ότι έχω μία βάση στα άλματά μου κι αυτό μου δίνει την ελπίδα ότι ακόμη και στην κακή μου μέρα μπορώ να πηδήξω μακριά. Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα πέρα από τη συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών

Πηγή: eurohoops.net
v