«Παράτησα την καριέρα μου στην ιατρική για να φροντίζω τον άντρα μου»

«Παράτησα την καριέρα μου στην ιατρική για να φροντίζω τον άντρα μου»

Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα επιλέγουν να κυνηγήσουν τα όνειρα και την καριέρα τους και δεν τα αφήνουν στην άκρη ακόμα κι αν παντρευτούν. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες που τα παρατούν όλα όχι για να φροντίσουν τα μωράκια τους, αλλά... τον άντρα τους - όπως έκανε και αυτή η γυναίκα.

Η Cynthia Loewen, όχι μόνο κέρδισε κάποτε στα καλλιστεία του Καναδά αλλά ήταν έτοιμη και για μια λαμπρή καριέρα στην ιατρική. Τα άφησε όμως όλα πίσω της όταν παντρεύτηκε για να έχει χρόνο να φροντίζει τον άντρα της.

Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως παραδοσιακή γυναίκα και μοιράζεται βίντεο από την «παραδοσιακή» έγγαμη ζωή της στο YouTube. Όπως είπε «Δεν ήθελα να γίνω το αφεντικό κάποιου - το κάλεσμά μου ήταν να γίνω σύζυγος και να φροντίζω το σπιτικό μου. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι γιατρός...», ενώ συνέχισε λέγοντας « Ο άντρας μου είναι ο κουβαλητής του σπιτιού και εγώ η νοικοκυρά και αυτό μου δίνει τεράστια ευχαρίστηση».

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι αφήνει το πάνω χέρι στον σύζυγό της όσον αφορά σημαντικές αποφάσεις, ενώ έσπευσε να σημειώσει ότι δεν νιώθει καθόλου καταπίεση.

Η Cynthia Loewen περνάει τον χρόνο της στο σπίτι φροντίζοντάς το, ενώ παράλληλα είναι πολύ περιποιημένη. Μόλις στρώσει το τραπέζι περιμένει τον άντρα της να εμφανιστεί για να φάνε μαζί. «Όταν αντιμετωπίσεις τη φροντίδα του σπιτιού σου σαν οποιαδήποτε δουλειά, τόσο μεγαλύτερη ευχαρίστηση θα πάρεις».

Πηγή: thesun.co.uk

v