Γέννησε κορίτσαρο 5,5 κιλών με φυσιολογικό τοκετό στο... σαλόνι της!

Γέννησε κορίτσαρο 5,5 κιλών με φυσιολογικό τοκετό στο... σαλόνι της!

Έχουμε ακούσει πολλές εμπειρίες τοκετού μέσα στα χρόνια, ωστόσο αυτή της 34χρονης Ayshah Maton ξεχωρίζει καθώς γέννησε σε μια πισίνα στο σαλόνι του σπιτιού της την όχι και τόσο μικροσκοπική κορούλα της -η οποία ζύγιζε πάνω από 5 κιλά- με μόνη ανακούφιση για τον πόνο τις βαθιές εκπνοές και την καλή της διάθεση.

Η 34χρονη μανούλα γέννησε τον Μάρτιο και πάρολο που η εμπειρία του τοκετού της ακούγεται δύσκολη εκείνη επιμένει ότι ήταν μια από τις πιο ήρεμες και όμορφες στιγμές της ζωής της.

Η κόρη της ζυγίζει διπλάσια από ένα μέσο μωρό, όμως αυτό δεν την φόβισε καθόλου! Ήξερε από πριν ότι το κοριτσάκι της θα είναι... μπαμπάτσικο και επέμενε να γεννήσει φυσιολογικά στο σπίτι της.

«Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά στο σπίτι μου, ανεξάρτητα από το μέγεθος του μωρού» είπε, ενώ τόνισε ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό της.

Περνώντας το μεγαλύτερο μέρος του τοκετού στην πισίνα δεν έκανε τίποτα άλλο από το να κάνει εισπνοές και βαθιές εκπνοές για να διαχειριστεί τον πόνο. 

«Ήταν η πρώτη φορά που γέννησα που επέλεξα να γεννήσω στο σπίτι και πραγματικά ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είναι πολύ πιο χαλαρά όταν βρίσκεσαι σε ένα ασφαλές, οικείο περιβάλλον και όχι σε νοσοκομείο» δήλωσε χαρούμενη ενώ είπε ότι η κορούλα της δεν την ταλαιπώρησε καθόλου παρά το μέγεθός της.

Να της ζήσει!

Πηγή: thesun.co.uk

v