«Το μωρό μου γεννήθηκε τόσο μικρό που φοβόμουν ότι δεν θα τα καταφέρει ποτέ»

«Το μωρό μου γεννήθηκε τόσο μικρό που φοβόμουν ότι δεν θα τα καταφέρει ποτέ»

Η πιο απίστευτη και συγκλονιστική εμπειρία στη ζωή μιας γυναίκας είναι η γέννηση του παιδιού της. Κάποιες φορές όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένουμε και αντί για χαρά, βιώνουμε αγωνία όπως συνέβη και με τη Gemma Richards, που έφερε στον κόσμο το μικρό της στις 24 εβδομάδες.

Η έγκυος τότε Gemma ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά της όταν παρατήρησε κόκκινες κηλίδες στο πάτωμα -αιμορραγούσε. Λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να πονάει τόσο, που ο σύζυγός της κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί της είπαν ότι θα της έκαναν πρόκληση τοκετού, καθώς κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά στην εγκυμοσύνη. Ήταν μόλις 24 εβδομάδων όμως δεν είχε άλλη επιλογή. Ο γιος της ο Casper, γεννήθηκε τον Μάιο του 2021 και οι γιατροί του έδωσαν μόνο 30% πιθανότητες επιβίωσης. Ζύγιζε όσο ένα πούπουλο!

Μάλιστα ήταν τόσο μικροσκοπικός που η μαμά του τον πέρασε για... κομμάτι του πλακούντα! 

Φυσικά, ο μικρούλης χρειάστηκε να μπει σε θερμοκοιτίδα. Η Gemma έμεινε στο νοσοκομείο, ο άντρας της όμως έπρεπε να γυρίσει σπίτι τους να φροντίσει τα άλλα δυο τους παιδιά. Εκείνη έμεινε μόνη με το άγχος και τις σκέψεις της και όπως είπε όλα της φαίνονταν τρομακτικά...

Ο γιος την τον περασμένο μήνα έκανε μια σοβαρή εγχείρηση από την οποία βγήκε νικητής. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα.

Εμείς τους ευχόμαστε το καλύτερο για την υγεία του παιδιού και γρήγορα να βρεθεί όλη η οικογένεια μαζί.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v