«Βαρέθηκα να μου λένε ότι... τύλιξα τον άντρα μου επειδή πάχυνα μετά τον γάμο»

«Βαρέθηκα να μου λένε ότι... τύλιξα τον άντρα μου επειδή πάχυνα μετά τον γάμο»

Είναι γεγονός ότι μετά τον γάμο του, κανείς και καμιά μας δεν έμεινε όπως ήταν πριν – ειδικά σε περίπτωση που ήταν... φιτ. Παρ’ όλ’ αυτά, όταν δούμε τον σύντροφό μας να αφήνεται, η πρώτη μας αντίδραση δεν είναι να τον κατηγορήσουμε ότι μας... τύλιξε. Τέτοιου είδους κακίες ακούγονται συνήθως έξω απ’ τη σχέση, από τρίτους που δεν έχουν με τι ν’ ασχοληθούν, όπως μας λέει και αυτή η παραπονούμενη παθούσα.

Η Κέιτ πήρε πρόσφατα μέρος σε ένα Tik Tok challenge, όπου παντρεμένες γυναίκες μοιράστηκαν φωτογραφίες τους πριν και μετά τον γάμο τους.

Στις φωτογραφίες της, όμως, ήταν παραπάνω από εμφανές το γεγονός ότι μετά τον γάμο της με τον Άντριου, η Κέιτ πήρε ούτε λίγο ούτε πολύ… 40 κιλά!

Μάλιστα, η κάπως απολογητική λεζάντα που έβαλε στην ανάρτησή ήταν: «Να θυμάστε ότι η ομορφιά είναι απατηλή και χάνεται, ενώ η αληθινή αγάπη μένει για πάντα!»

Από τότε, έχει δεχτεί άπειρα κακεντρεχή σχόλια που ισχυρίζονται ότι… «τύλιξε τον άντρα της» και μόλις έδεσε τον γάιδαρό της αφέθηκε στα γλυκά και τα χάμπουργκερ με αποτέλεσμα να παχύνει υπερβολικά.

Η καλύτερη απάντηση, φυσικά, είναι αυτό που πιστεύει ο ίδιος ο Άντριου, ο οποίος τελείως ακομπλεξάριστα δήλωσε: «Είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ με την Κέιτ και καμία αλλαγή στο σώμα της δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.»

«Οι άνθρωποι έβγαλαν αμέσως το συμπέρασμα ότι είχα κάποιο σχέδιο να τυλίξω τον Άντριου και ύστερα να πάρω όσα κιλά να ‘ναι», είπε η Κέιτ με παράπονο, «αλλά παραμένουμε τρελά ερωτευμένοι και αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν. Ο σκοπός μου άλλωστε ήταν εξαρχής να δείξω πόσο ωραίο είναι να είσαι με κάποιον που αγαπάει δίχως όρους και νομίζω το κατάφερα.»

Πηγή: thesun.co.uk
v