Μπαμπάς υιοθετεί παιδιά με ειδικές ανάγκες για να τους προσφέρει αγάπη και ασφάλεια

Μπαμπάς υιοθετεί παιδιά με ειδικές ανάγκες για να τους προσφέρει αγάπη και ασφάλεια

O Ben Carpenter δεν είναι ένας συνηθισμένος μπαμπάς! Ήξερε από πολύ μικρός ότι ήθελε να γίνει πατέρας και έτσι στα 21 του χρόνια υιοθέτησε το πρώτο του παιδάκια. Σήμερα δεκαέξι χρόνια μετά υιοθέτησε άλλα 5 παιδάκια, όλα με ειδικές ανάγκες έτσι ώστε να τους προσφέρει την αγάπη και την ασφάλεια που αξίζουν.

O 37χρονος σήμερα Ben υιοθέτησε πρώτα τον Jack, ο οποίος είναι τώρα 14 ετών και έχει αυτισμό. Στη συνέχεια ήρθε η Ruby, τώρα 11 ετών, η Lilly, η οποία είναι κωφή, και ο Joseph, ηλικίας 6 ετών, που έχει σύνδρομο Down.

Το πέμπτο θετό παιδί ήταν ο Teddy, ο οποίος απεβίωσε δυστυχώς τον Νοέμβριο του 2019. Μετά από μια περίοδο θλίψης, ο Βen υιοθέτησε το έκτο παιδί του, τον Louis, τον Απρίλιο του 2020. To αγοράκι έχει εγκεφαλική παράλυση και είναι τυφλό.



«Ποτέ δεν ήθελα να γίνω βιολογικός μπαμπάς γιατί το να είμαι γονέας είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Ήθελα να βοηθήσω τα παιδιά που είναι πιο ευάλωτα και εκείνα που ανάγκη ένα στοργικό σπίτι» είπε.

Το να φροντίζεις τόσα παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως, αυτός ο αξιοθαύμαστος μπαμπάς είναι ταγμένος στη φροντίδα των παιδιών του. Χίλια μπράβο!

Πηγή: metro.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v