Μου ήρθε περίοδος ενώ έπαιρνα yasminnelle. Τι συμβαίνει;

Μου ήρθε περίοδος ενώ έπαιρνα yasminnelle. Τι συμβαίνει;

Ερώτηση:
Παίρνω 8 χρόνια τα yasminelle.πάντα την ίδια ώρα. Είμαι τυπική. Αυτόν τον μήνα ενώ βρισκόμουν στο 14ο χάπι, ξαφνικά έχω κανονική περίοδο εδώ και 2 μέρες. Τι συμβαίνει; Να συνεχίσω να παίρνω τα υπόλοιπα χάπια;
Απάντηση:

Για να σας έρθει περίοδος ενώ παίρνετε αντισυλληπτικά σημαίνει ότι μάλλον δεν απορροφήθηκε σωστά το αντισυλληπτικό. Σίγουρα ένα υπέρηχος θα βοηθούσε να καταλάβετε τι συμβαίνει για να μην ανησυχείτε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v