«Μετά από 3 αποβολές γέννησα... 3δυμα και νιώθω ότι πήρα πίσω ότι έχασα»

«Μετά από 3 αποβολές γέννησα... 3δυμα και νιώθω ότι πήρα πίσω ότι έχασα»

Για όσες πιστεύουν στο κάρμα ή σε μια ανώτερη δύναμη, αυτή η ιστορία είναι ζωντανή απόδειξη ότι η ζωή μπορεί να μας χρωστάει καμιά φορά αλλά ξέρει να ξεπληρώνει τα χρέη της. Αυτή η μαμά είχε περάσει 3 επώδυνες αποβολές, μέχρι που κάποια στιγμή έμαθε ότι είναι έγκυος σε 3δυμα!

«Τον Νοέμβριο του 2018, η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Είχα πάει για το καθιερωμένο τεστ ΠΑΠ στον γυναικολόγο μου, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ήμουν σοκαρισμένη γιατί δεν ήμουν καθόλου προετοιμασμένη ψυχολογικά. Είχα ήδη έναν γιο 11 χρονών και τώρα ένα μωρό 9 μηνών. Δεν ήξερα πώς είχε συμβεί. Ο σύζυγός μου λείπει πολλές ώρες απ' το σπίτι και με το ζόρι βρισκόμαστε. Μέχρι να κάνω τον υπέρηχο, πέρασα μια εβδομάδα γεμάτη αγωνία.

Το μεγαλύτερο σοκ ήρθε στον υπέρηχο, όταν η γιατρός μου είπε να κοιτάξω καλύτερα την οθόνη... Ένα, δυο, τρία! Ήμουν έγκυος σε τρίδυμα! Τώρα αν μπορείτε να φανταστείτε την αντίδραση μου: ξαπλωμένη, έκλαιγα ασταμάτητα και το πρόσωπό μου είχε αλλάξει χίλιες αποχρώσεις. Ο σύζυγός μου που κρατούσε την 9 μηνών κόρη μας έκλαιγε κι αυτός από τη χαρά του. Μας ρώτησαν αν είχαμε κάνει κάποια θεραπεία γονιμότητας, αλλά ούτε που μας είχε περάσει από το μυαλό.

«Ουάου! Αυτή είναι 1 περίπτωση στις 10.000!» αναφώνησε η γιατρός. Ήμουν 6 εβδομάδων όταν πληροφορήθηκα ότι μπορεί να χάσω ένα ή και τα τρία 

Όταν μίλησα στη μαμά μου γι' αυτό ήμουν 10 εβδομάδων και μου είπε ότι αυτά τα μωράκια ήρθαν στη ζωή μου για ένα λόγο! Σε όλα αυτά τα χρόνια είχα 3 αποβολές. Ήταν σαν να μου δόθηκε πίσω ότι έχασα! 

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, άρχισα να βλέπω γιατρό που ειδικεύεται στις γεννήσεις υψηλού κινδύνου. Μου είπε ότι είμαι σπάνια περίπτωση γιατί η σύλληψη των μωρών έγινε σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Πλέον είμαστε μια υπέροχη οικογένεια 7 ατόμων!»

Ελεύθερη μετάφραση από cafemom.com

v