«Η κολλητή μου λέει ότι τώρα που είμαι έγκυος έχω γίνει... βαρετή»

«Η κολλητή μου λέει ότι τώρα που είμαι έγκυος έχω γίνει... βαρετή»

Οι φίλοι έρχονται και φεύγουν από τη ζωή μας και αυτό είναι φυσιολογικό. Άλλωστε δεν μπορείς να ταιριάζεις με όλους σε κάθε φάση της ζωής σου. Μεγαλώνοντας μόνο και καθώς ωριμάζουμε, μαθαίνουμε ποιοι είναι οι αληθινοί μας φίλοι και πώς να τους ξεχωρίζουμε. Tι συμβαίνει όμως όταν η ίδια μας η κολλητή μας γυρνάει την πλάτη; Αυτή η μαμά βρέθηκε στη δύσκολη θέση να ακούει τα άκομψα σχόλια της «φίλης» της σε μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της.

 

Η μέλλουσα μαμά κουράστηκε να ακούει από την κολλητή της ότι η εγκυμοσύνη την έχει κάνει πολύ βαρετή και αποφάσισε να μην την καλέσει στο baby shower του μωρού της - κάτι που έκανε τα πράγματα χειρότερα μεταξύ τους.

«Είμαι 6 μηνών έγκυος. Μια φίλη μου αποφάσισε να μου οργανώσει ένα baby shower και μου ζήτησε να της φτιάξω τη λίστα με τους καλεσμένους. Κάλεσα τους περισσότερους από τους φίλους μου εκτός από την Άννα που δεν έχει παιδιά» εξήγησε στην ανάρτησή της στο Reddit.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Άννα ήταν πάντα ξεκάθαρη ως προς το θέμα των παιδιών. Δεν θέλει να γίνει μαμά. Μάλιστα υποστηρίζει πως το να κάνει κανείς παιδιά επιδεινώνει την ρύπανση του περιβάλλοντος και ότι είναι πολύ εγωιστικό να φέρνουμε αθώες ζωές σε αυτόν τον άθλιο κόσμο.

«Την περασμένη εβδομάδα βγήκαμε για μεσημεριανό και μου είπε ότι οι άνθρωποι γίνονται βαρετοί με το που γίνονται γονείς. Εκείνη την ώρα μιλούσα για κάτι που σχετίζεται με μωρά επειδή ένας από τους φίλους μας με ρώτησε κάτι. Εκείνος και η γυναίκα του σκέφτονται να κάνουν ένα παιδάκι και ήθελα να τους βοηθήσω» είπε.

Δεν της άρεσε η στάση της ούτε τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε και έτσι αποφάσισε να μην την καλέσει - δεν ήθελε να καταστρέψει αυτή την όμορφη μέρα. Η Άννα ωστόσο, έγινε έξαλλη και ζήτησε... τα ρέστα από την μέλλουσα μαμά κατηγορώντας την μάλιστα ότι την περιθωριοποιεί επειδή δεν έχει παιδιά, κάτι που την πλήγωσε βαθύτατα.

Οι χρήστες του Reddit διαβάζοντας την ιστορία της έσπευσαν να την παρηγορήσουν ενώ της τόνισαν ότι η απόφασή της στο να μην την καλέσει ήταν σωστό. Μια κοπέλα μάλιστα σχολίασε «Δεν έχω παιδιά και ούτε σκοπεύω να αποκτήσω. Αλλά χαίρομαι αφάνταστα για τις φίλες μου που έγιναν μανούλες».

Πηγή: kidspot.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v