Γιατί αργεί τόσο πολύ η περίοδός μου;

Γιατί αργεί τόσο πολύ η περίοδός μου;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Έχω θέμα με την περίοδό μου καθώς κάνει πολύ καιρό για να μου έρθει. Είχα πάει τον χειμώνα σε γυναικολόγο και μου είχε πει ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι απλά δεν έχει σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου. Μου πρότεινε να ξεκινήσω φυτικά χάπια ώστε να σταθεροποιηθεί, αλλά δεν ήθελα. Η περίοδός μου συνεχίζει να είναι ασταθής και τις 2 τελευταίες εβδομάδες βγάζω καφέ υγρά χωρίς να έχω περίοδο. Δεν είμαι σεξουαλικά ενεργή.
Απάντηση:

Για να εκτιμήσουμε γιατί αργεί μια περίοδος φυσιολογικά ή υπάρχει πρόβλημα πρέπει να γίνει πλήρης ορμονικός, υπερηχογραφικός και έλεγχος του ιστορικού της γυναίκας το οποίο δεν μπορεί να γίνει  βέβαια στις γραμμές του διαδικτύου.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v