Μαμά λέει «είμαι τεμπέλα» και βάζει την 6χρονη κόρη της να κάνει όλες τις δουλειές

Μαμά λέει «είμαι τεμπέλα» και βάζει την 6χρονη κόρη της να κάνει όλες τις δουλειές

Μια μαμά τριών παιδιών που μοιράζεται τη ζωή της στο Tik Τοk έκανε πρόσφατα μια δήλωση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες. Σ' ένα βιντεάκι είπε περήφανα ότι δεν ντρέπεται που είναι τεμπέλα και που βάζει την 6χρονη κόρη της να κάνει της δουλειές του σπιτιού και να προσέχει τα αδέρφια της.

Η Amanda Melrose, 41 ετών, δεν αφήνει τα αρνητικά σχόλια να χαλάσουν τη ζαχαρένια της. Αντιμετωπίζει τη μητρότητα όσο πιο χαλαρά γίνεται και παραδέχεται ότι είναι τεμπέλα και ότι δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται γι' αυτό.

Είναι μαμά πλήρους απασχόλησης που έχει τρία παιδάκια την Peyton που είναι 6 ετών και τα δίδυμα Willa και Trey που είναι 18 μηνών. Στο κανάλι της στο YouTube, αναρτά συχνά περιεχόμενο που έχει σχέση με την ανατροφή των παιδιών αλλά και την μητρότητα. Η προσέγγισή της όπως ισχυρίζεται είναι «ανοιχτή» που σημαίνει ότι αφήνει τα παιδιά της να κάνουν ό, τι θέλουν.

Αυτό όμως που εκνεύρισε αρκετούς χρήστες είναι ότι βάζει την 6χρονη κόρη της να κάνει της δουλειές του σπιτιού και να προσέχει τα αδέρφια της.

«Τώρα που είναι 6 χρονών μαθαίνει να ετοιμάζει το φαγητό της, να βάζει πλυντήριο και να καθαρίζει. Είμαστε μια οικογένεια, μια ομάδα. Δεν είμαι η μαμά που κάνει τα πάντα ενώ τα παιδιά της ό,τι θέλουν» είπε η Melrose σε βιντεάκι της.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες μαμάδες, αυτή η μαμά δεν έχει κανένα πρόγραμμα. Τα παιδιά της ξυπνούν, κοιμούνται και τρώνε όποτε θέλουν. «Το να έχεις πρόγραμμα απαιτεί πολλή ενέργεια και χρόνο» δήλωσε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι έτσι έχει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό της και μπορεί να κοιμάται και να ξεκουράζεται.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Amanda δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο «κοινό» της είναι ότι ανέβασε ένα βιντεάκια με τα δίδυμα να παλεύουν και να χτυπάνε το ένα το άλλο, αλλά εκείνη δεν τα σταμάτησε.

Πηγή: thesun.co.uk

v