Μαμά γέννησε «γιγαντάκι» 5 κιλών ύστερα από 16 εξαντλητικές ώρες!

Μαμά γέννησε «γιγαντάκι» 5 κιλών ύστερα από 16 εξαντλητικές ώρες!

Τον τελευταίο καιρό είδαμε πολλά νεογέννητα μωρά που μόνο μικροσκοπικά δεν τα λέει κανείς! Είναι πραγματικά τεράστια, ζυγίζουν πολύ και χωρούν σε ρουχαλάκια για μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά. Σ' αυτήν την κατηγόρια μπαίνει και ο Ronny-Jay Fewtrell, ο οποίος ζύγιζε 5 κιλά και 145 γραμμάρια, ταλαιπωρώντας τη μαμά του 16 ολόκληρες ώρες μέχρι να γεννηθεί.

 

Η Jade Bayer δεν μπόρεσε ποτέ να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Η κοιλίτσα της ήδη από τον πρώτο μήνα ήταν τεράστια και όλοι πίστευαν ότι περίμενε δίδυμα. Ωστόσο, ο γιος της ήταν απλώς... μπαμπάτσικος και όπως δήλωσαν οι μαίες, όταν την ξεγέννησαν, ήταν ίσως το μεγαλύτερο μωρό που είχαν δει ποτέ.

Ο τοκετός έγινε φυσιολογικά και διήρκησε 16 ώρες, ταλαιπωρώντας πολύ τη Jade που πονούσε αφόρητα πρωτού καλοσωρίσει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της οικογένειας. Μάλιστα, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει γρήγορα τον θηλασμό, επειδή δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του «γίγαντά» της, ο οποίος είναι πλέον 12 εβδομάδων.

Ο Ronny-Jay όταν γεννήθηκε δίπλα στην ξαδέρφη του Dotty, η οποία είναι σχεδόν 2 ετών.

Όπως ήταν φυσικό κανένα ζιμπουνάκι για νεογέννητα δεν του έκανε, οπότε από τα βρεφικά μεταπήδησε κατευθείαν σε ρούχα για παιδιά 3-6 μηνών. Η Jade και ο σύζυγός της είναι κατενθουσιασμένοι με το νέο μέλος της οικογένειας, αλλά όπως είπε και η ίδια ο μικρός της γίγαντα θα είναι το τελευταίο τους παιδάκι.

Πηγή: dailyrecord.co.uk

v