Σούπερ μάρκετ κατασκεύασε καρότσι με έξτρα παιδικές θέσεις για πολύτεκνη πελάτισσα

Σούπερ μάρκετ κατασκεύασε καρότσι με έξτρα παιδικές θέσεις για πολύτεκνη πελάτισσα

Μια πολύτεκνη μαμά τεσσάρων παιδιών δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη, όταν το προσωπικό του σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της της έκανε δώρο ένα καρότσι με 4 παιδικές θέσεις για να κάθονται ήσυχα όλα τα ζουζούνια της όσο ψωνίζει.

Η 32χρονη Άνι Μπάρτον δεν έβρισκε ησυχία όποτε πήγαινε στο Τέσκο της γειτονιάς της για να ψωνίσει, αφού τα 4 διδυμάκια της είναι 8 μηνών και 2 ετών αντίστοιχα. Το καλύτερο που μπορούσε να κάνει ήταν να βάζει δύο παιδιά καθιστά στις κλασικές θέσεις του καροτσιού και δύο όρθια μέσα στο καρότσι. Πέρα απ’ το ότι μετά δεν είχε χώρο για τα ψώνια, αυτή η λύση δεν ήταν και τόσο ασφαλής.

Ευτυχώς για ‘κείνη, το προσωπικό του καταστήματος αντιλήφθηκε την ταλαιπωρία της και έδρασε άμεσα για να της βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Το αποτέλεσμα ήταν ένα καρότσι φτιαγμένο ειδικά γι’ αυτήν, μεγαλύτερο από τα κανονικά με θέσεις για 4 παιδιά και άπλετο χώρο για τα ψώνια.

«Είχα δοκιμάσει τα πάντα», λέει η Άνι, «ακόμη και να κουβαλάω τα μικρά στα χέρια, αλλά ήταν αδύνατο να ψωνίσω έτσι. Μια μέρα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος με είδαν και είπαν ότι ίσως μπορούσαν να με βοηθήσουν ζητώντας ένα ειδικό καρότσι απ’ τον προμηθευτή τους».

«Μου φάνηκε αστείο, αλλά και απίθανο να συμβεί», συνεχίζει, «και δεν το ξανασκέφτηκα. Τις προάλλες όμως, όταν ήρθα για ψώνια, με περίμεναν με το ολοκαίνουργιο καρότσι μου και μου είπαν πως από δω και στο εξής θα το έχουν παρκαρισμένο στο πίσω μέρος, μόνο για μένα!».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βοηθήσαμε την Άνι να απολαμβάνει τα ψώνια της και ανυπομονούμε να ξαναδούμε τα μικρά στους διαδρόμους μας», λέει ο ένας από τους δύο εμπνευστές του υπερκαροτσιού, «Ελπίζουμε μόνο να έχουμε αφήσει αρκετό χώρο για τις πάνες!»

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v