Γυναίκα γέννησε μόνη της με τις οδηγίες της τηλεφωνήτριας στα επείγοντα

Γυναίκα γέννησε μόνη της με τις οδηγίες της τηλεφωνήτριας στα επείγοντα

Πριν από έναν μήνα, η Σαμάνθα Λόκχαρτ, ξύπνησε νωρίς το πρωί στο σπίτι της στο Γιούνιον Σίτι της Βόρειας Καρολίνας, σίγουρη ότι τα νερά της είχαν σπάσει. Στο σπίτι ήταν μόνο τα τρία παιδιά της, αφού ο άντρας της έλειπε στη δουλειά όπως κάθε μέρα.

Η κατάσταση έμοιαζε επείγουσα κι έτσι η Σαμάνθα κάλεσε αμέσως τα επείγοντα. Η κοπέλα που απάντησε στην κλήση της ήταν η Κέρι Μάικλς, η οποία την καθησύχασε και ζήτησε τα στοιχεία της.

«Ήταν 3.30 τα ξημερώματα και ακουγόταν να έχει ξεμείνει από ανάσες», λέει η Μάικλς, «δυσκολεύτηκε ακόμη και να μου δώσει τη διεύθυνση, ρώτησα τι συμβαίνει και τότε μου είπε ότι είναι στο μήνα της. Η κραυγή που ακολούθησε με έκανε να σιγουρευτώ ότι γεννούσε τη στιγμή που μιλούσαμε. Μετά από λίγο, άκουσα το κλάμα του μωρού.»

Εκτός από αυτό, η Μάικλς παρείχε στην εγκυμονούσα όλες τις απαραίτητες οδηγίες πριν και μετά τον ερχομό του παιδιού, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς και οι δυο τους μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

«Πανικοβλήθηκα και εκείνη με ηρέμησε», λέει η Σαμάνθα, «μου μιλούσε πολύ όμορφα και δεν με άφησε να τα χάσω. Ήταν σαν να μου την έστειλε ο Θεός για να με καθοδηγήσει».

Ως τηλεφωνήτρια στα επείγοντα, η Κέρι Μάικλς έχει βοηθήσει πάρα πολλούς ανθρώπους, αλλά σπάνια συναντά κάποιον από κοντά. Αυτή τη φορά, όμως, βρέθηκε με την πανευτυχή μαμά και το νεογέννητο αγοράκι της για να δεχτεί αυτοπροσώπως τις ευχαριστίες της.

Η συνάντησή της με τη Σαμάνθα και τον μικρό Αβόντε ήταν μια στιγμή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Πηγή: goodmorningamerica.com
v