Βόλος: Δίωξη σε 30χρονο που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους ποδοσφαιριστές

Βόλος: Δίωξη σε 30χρονο που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους ποδοσφαιριστές

Ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε 30χρονο πρώην φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο, που φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του και προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου σε 7 ανήλικους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος δράστης έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε 7 ανήλικους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έπαιζαν όλοι στην ίδια ομάδα. Ακόμη, προέκυψε ότι συνέβη και μια συνάντηση με ανήλικο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ερωτική πράξη. Ο 30χρονος έδωσε ανωμοτί κατάθεση, καθώς στη δικογραφία περιλαμβανόταν οι καταθέσεις των επτά ανηλίκων και των γονέων τους. 

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας

Την υπόθεση αποκάλυψε ο πατέρας ενός 14χρονου αθλητή και προχώρησε καταγγελία στο τέλος του 2020. Στην πορεία κατέθεσαν και άλλοι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους άσεμνες φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις.

Συνολικά, κατέθεσαν 7 ανήλικοι που έλαβαν φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του 30χρονου με μηνύματα μέσω Instagram, παρουσία παιδοψυχολόγου, αλλά κι οι γονείς τους.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή μεθαύριο Πέμπτη.

Πηγή: magnesianews.gr

v