Μαμά γέννησε τρίδυμα με... 7 χρόνια διαφορά!

Μαμά γέννησε τρίδυμα με... 7 χρόνια διαφορά!

Υπάρχουν ζευγάρια που κάνουν τα πάντα για να γίνουν γονείς. Δεν λογαριάζουν τις οικονομικές δυσκολίες ή την ψυχολογική πίεση μέχρι να τα καταφέρουν. Όπως η Helen και ο Oliver Baker, οι οποίοι έκαναν 10 εξωσωματικές και αναγκάστηκαν να πουλήσουν το σπίτι τους προκειμένου να τα βγάλουν πέρα. Ευλογήθηκαν όμως με τα υπέροχα τρίδυμά τους και άλλαξε όλη τους η ζωή. Το απίστευτο της υπόθεσης όμως είναι ότι έχουν 7,5 χρόνια διαφορά μεταξύ τους αλλά παρόλα αυτά μοιάζουν απίστευτα.

Το ζευγάρι ήθελε απεγνωσμένα ένα παιδάκι και δεν λυπήθηκαν τα έξοδα. Πούλησαν το σπίτι τους για να μπορέσουν να πληρώσουν το λογαριασμό των £ 17.500 για τις εξωσωματικές.

Το πρώτο τους παιδί, ο Hugo, γεννήθηκε το 2011 στην 9η εξωσωματική. Oι ευτυχισμένοι γονείς πάγωσαν κάποια από τα έμβρυα που δεν χρησιμοποίησαν, έτσι ώστε να δοκιμάσουν αργότερα. Αφού πέρασαν 7,5 χρόνια περίπου, το 2018 γεννήθηκαν ο Monty και η Coco.

Tα τρία αδερφάκια θεωρούνται τρίδυμα καθώς η σύλληψή τους έγινε ταυτόχρονα, από την ίδια «παρτίδα» ωαρίων και σπέρματος. 

Καθώς τα χρόνια περνούν η Helen και ο Oliver εντυπωσιάζονται από το πόσο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους, παρά την ηλικιακή διαφορά τους. «Είμαστε τόσο ευλογημένοι που υπάρχουν στη ζωή μας» είπε συγκινημένη η μητέρα.

Πηγή: thesun.co.uk

v