Mαμά γέννησε 4 μωρά μέσα σ'ένα χρόνο!

Mαμά γέννησε 4 μωρά μέσα σένα χρόνο!

Ένα ζευγάρι από το Sheffield της Αγγλίας σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι η τρίτη εγκυμοσύνη ήταν με τρίδυμα. Η οικογένεια που είχε ήδη δυο παιδιά αναγκάστηκε να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στη νέα τους ζωή και δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η 31χρονη Jessica Pritchard είχε ήδη μια κόρη 8 ετών και άλλη μία μόλις 2 μηνών όταν έμαθε πώς είναι ξανά έγκυος και μάλιστα σε τρίδυμα! Εκείνη και ο 34χρονος σύζυγός της είχαν γίνει γονείς μόλις μερικούς μήνες πριν, οπότε η νέα εγκυμοσύνη τους βρήκε εντελώς απροετοίμαστους.

Εξαιτίας των περιορισμών λόγω της πανδημίας, οι μπαμπάδες δεν μπορούν να συνοδεύσουν τις εγκύους στον γυναικολόγο. Έτσι, η Jessica έπρεπε να περιμένει μέχρι να της δώσουν τη φωτογραφία από το υπερηχογράφημα για να δείξει στον σύντροφό της τα τρίδυμα που περιμένουν.

«Αν δεν έβλεπε το υπερηχογράφημα, δεν θα με πίστευε» είπε σε συνέντευξή της ενώ παράλληλα σημείωσε ότι παρά το σοκ του, ο άντρας της και η μεγάλη της κόρη ξετρελάθηκαν στην ιδέα των τριών μωρών.

Τα τρίδυμα, 2 κορίτσια και 1 αγόρι, γεννήθηκαν 11 μήνες μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης του ζευγαριού και χρειάστηκε να μείνουν σε θερμοκοιτίδα αμέσως μετά τη γέννησή τους και πήγαν για πρώτη φορά σπίτι τους έπειτα από 14 μέρες παραμονής τους στο νοσοκομείο.

Η 8χρονη Molly έχει αναλάβει με χαρά τον ρόλο της μεγάλης αδερφής. ««Τα αγαπάει τόσο πολύ όλα. Είναι μια τόσο καλή αδελφούλα και θέλει να βοηθάει όλη την ώρα» είπε η 31χρονη μαμά για την πρωτότοκη κόρη της.

Να τους ζήσουν!

Πηγή: thestar.co.uk

v